Πάνοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν μεθυσμένο πιλότο της British Airways λίγο πριν την απογείωση - iefimerida.gr

Πάνοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν μεθυσμένο πιλότο της British Airways λίγο πριν την απογείωση

Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένοπλοι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να επέμβουν σε κατάμεστο αεροσκάφος της British Airways στο Λονδίνο για να απομακρύνουν έναν πιλότο, που είχε καταναλώσει αλκοόλ τέσσερις φορές πάνω από τα αποδεκτά όρια!

Μέλη του πληρώματος ενημέρωσαν τις Αρχές του αεροδρομίου φοβούμενα ότι ο κυβερνήτης Τζούλιαν Μόναχαν ήταν μεθυσμένος και ακολούθησε η έφοδος των αστυνομικών στο πιλοτήριο μπροστά στα έντρομα μάτια των 300 επιβατών, που αναρωτιόντουσαν τι θα μπορούσε να συμβεί αν είχε απογειωθεί το αεροπλάνο.

Το Boeing 777 επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18 Ιανουαρίου από το αεροδρόμιο του Γκάτγουϊκ με προορισμό τον Μαυρίκιο στον Ινδικό Ωκεανό – μια πτήση διάρκειας 12 ωρών. Αλλά ο 49χρονος κυβερνήτης, που σημειωτέον είχε με μακρά θητεία στoν βρετανικό αερομεταφορέα, ήταν μεθυσμένος όταν μπήκε στο κόκπιτ. Τελικά συνελήφθη και απομακρύνθηκε με χειροπέδες. Λόγω του περιστατικού η απογείωση καθυστέρησε κατά δύο ολόκληρες ώρες.

Ο πιλότος απολύθηκε και θα καθίσει στο εδώλιο δικαστηρίου στο Σάσεξ στις 6 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ