Ιάσων Φωτήλας: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρνουν μείωση συντάξεων από 750 σε 450 ευρώ - iefimerida.gr

Ιάσων Φωτήλας: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρνουν μείωση συντάξεων από 750 σε 450 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Απριλίου.


• Οι στόχοι και οι προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης για την ανάπτυξη – που και σε αυτές φαίνεται να πέφτει έξω - περιλαμβάνουν τις περικοπές των συντάξεων και του αφορολόγητου για το 2019 και το 2020. Και πιθανόν να βιώσουμε και χειρότερα.
• Και ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Φίλης προσγειώνουν την κυβέρνηση στους πανηγυρισμούς της για δήθεν «καθαρή έξοδο». Ο κ. Φίλης, συγκεκριμένα, δήλωσε ξεκάθαρα ότι κακώς πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γιατί οι μέσες συντάξεις από 1-1-2019 από 750 ευρώ θα πάνε στα 450 ευρώ!
• Δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές γιατί δεν υπάρχει σοβαρό αναπτυξιακό σχέδιο για την επόμενη μέρα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αν υπάρξει τέτοιο θα είναι από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
• Σήμερα μάθαμε κι ένα καινούργιο νέο ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά όπως υποσχόταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ