Το πρώτο μήνυμα της Ολγας Φαρμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor [εικόνα] - iefimerida.gr

Το πρώτο μήνυμα της Ολγας Φαρμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους φίλους της θέλησε να ευχαριστήσει η Όλγα Φαρμάκη για την υποστήριξη που της έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στο Survivor.

Η fashion blogger, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι, έκανε πριν από λίγο την πρώτη της ανάρτηση, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για «καλές ή κακές εμπειρίες».

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Apr 15, 2018 at 12:15pm PDT

Όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram:

«Ένας δύσκολος στίβος μάχης και ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας, και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ένα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά. Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει».

Ενας δύσκολος στίβος μάχης και ενα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ❤Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ενα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά ❤Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει . . •photo credits @yayhann #survivor2018

A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) on Apr 19, 2018 at 1:56am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όλγα Φαρμάκη Survivor αποχώρηση instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ