«Γιατί δεν παντρεύτηκα τον Στιβ Τζομπς» - iefimerida.gr

«Γιατί δεν παντρεύτηκα τον Στιβ Τζομπς»

Στιβ Τζομπς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του '80. Εκείνη είναι σήμερα καταξιωμένη μουσικός, ενώ εκείνος πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο, αφήνοντας πίσω του μια αυτοκρατορία και έχοντας επηρεάσει εκατομμύρια κόσμου με το όραμά του.

Η Αμερικανίδα μουσικός Τζόαν Μπαέζ αποκάλυψε, σε συνέντευξη της στη βρετανική εφημερίδα «Times», ότι οι φίλοι της την συμβούλευαν να παντρευτεί με τον 14 χρόνια νεότερό της ιδρυτή και πρώην αφεντικό της Apple, Στιβ Τζομπς, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε.

«Υπήρξαμε ένα αρκετά περίεργο ζευγάρι όταν τα είχαμε. Όσο καιρό είχαμε σχέση, κυρίως διαφωνούσαμε και μαλώναμε για διάφορα πράγματα. Μου έλεγε, για παράδειγμα, ότι θα ήθελε να δημιουργήσει σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ένα κουιντέτο κλασικής μουσικής που να είναι εφάμιλλο ή καλύτερο από μια συμβατική ορχήστρα δωματίου, αλλά εγώ του έλεγα πως ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα είχε καθόλου ψυχή μέσα του», ανέφερε η 71χρονη σήμερα μουσικός.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι δεν είναι, ακόμα και σήμερα, σίγουρη για το κατά πόσο υπήρξε ερωτευμένη με τον Μr. Apple, αν και είναι σίγουρη ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί του. «Όλοι μου οι φίλοι μου έλεγαν παντρέψου τον Στιβ, θα λύσεις το βιοποριστικό σου πρόβλημα. Αλλά εγώ απλώς δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με αυτήν την ιδέα», κατέληξε.

«Γιατί δεν παντρεύτηκα τον Στιβ Τζομπς» | iefimerida.gr 0

Η Μπαέζ, η οποία έγινε γνωστή ως μια από τις πρώτες τραγουδίστριες της αμερικανικής φολκ μουσικής, έχει υπάρξει σύντροφος του Μπομπ Ντίλαν, ενώ είναι φανατική υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ταγμένη αριστερή, έχοντας εμφανιστεί μέχρι σήμερα σε αναρίθμητες εκδηλώσεις για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, αλλά και σε συναυλίες οργανωμένες από εργατικά συνδικάτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ