Το ροζ φόρεμα των 310 ευρώ που κολακεύει όλες -Το φοράνε παρουσιάστριες, πριγκίπισσες, σελέμπριτις [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ροζ φόρεμα των 310 ευρώ που κολακεύει όλες -Το φοράνε παρουσιάστριες, πριγκίπισσες, σελέμπριτις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ροζ φόρεμα φαίνεται πως έχει ξετρελάνει τις διασημότητες στην Ευρώπη κατακτώντας ακόμη και την καρδιά της βασίλισσας Βικτόριας της Σουηδίας.

Το ροζ φόρεμα των 310 ευρώ που κολακεύει όλες -Το φοράνε παρουσιάστριες, πριγκίπισσες, σελέμπριτις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το φόρεμα «Camelot» από την νεοσύστατη βρετανική εταιρεία The Fold, έχει αυτή τη στιγμή λίστα αναμονής 700 ατόμων, με τις γυναίκες να «παλεύουν» να αποκτήσουν ένα από αυτά, όταν μάλιστα πωλούνται με ταχύτητα αστραπής. Ένα φόρεμα κάθε τριάντα λεπτά.

Το ροζ φόρεμα κοστίζει 275 λίρες (315 ευρώ δηλαδή) και είναι μονίμως sold out κάθε εποχή, κυρίως από τότε που η Βρετανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια Χόλι Γουιλοουμπάι, το φόρεσε.

A post shared by Holly Willoughby (@hollywilloughby) on Apr 12, 2016 at 2:05am PDT

Το ροζ φόρεμα των 310 ευρώ που κολακεύει όλες -Το φοράνε παρουσιάστριες, πριγκίπισσες, σελέμπριτις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αλλά και η Σουηδέζα πριγκίπισσα Βικτόρια φαίνεται πως είναι θαυμάστριά του, φορώντας το σε μια επίσημη συνάντηση με τον βιετναμέζο πολιτικό Νγκουγιέν Τι Κιμ στο βασιλικό παλάτι της Στοκχόλμης.

Η δημοτικότητα του, χωρίς αμφιβολία, έγκειται στον έξυπνο σχεδιασμό του, το οποίο υπερηφανεύεται για την λωρίδα υφάσματος που τυλίγεται γύρω από την μέση και δίνει την ψευδαίσθηση μιας λεπτότερης και πιο κολακευτικής σιλουέτας.

A post shared by The Fold (@thefoldlondon) on Apr 17, 2018 at 6:10am PDT

Φτιαγμένο από λεπτό ύφασμα που τεντώνει, έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο αλλά είναι sold out σε όλα τα μεγέθη.

Το ροζ φόρεμα των 310 ευρώ που κολακεύει όλες -Το φοράνε παρουσιάστριες, πριγκίπισσες, σελέμπριτις [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το ιδιαίτερα δημοφιλές αυτό φόρεμα, διαθέτει επίσης κρυφές τσέπες και ένα χρυσό φερμουάρ στο πίσω μέρος.

Εκπρόσωπος της εταιρείας The Fold, δήλωσε στην Daily Mail: «Το Camelon είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φορέματα της εταιρείας και συνεχίζει να ξεπουλά σε κάθε σεζόν. Όχι μόνο κολακεύει το σώμα, αλλά είναι ευπροσάρμοστο για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για γάμο. Η τιμή του, στις 275 λίρες, το κάνει προσιτό για τη ντουλάπα κάθε γυναίκας».

Η εταιρεία The Fold δημιουργήθηκε από την πρώην χρηματίστρια Πόλυ ΜακΜάστερ, της οποία αποστολή ήταν να κάνει τις γυναίκες να φαίνονται «τόσο έξυπνες όσο ένας άνδρας στο κοστούμι του».

Αυτή τη στιγμή, στο e-shop του The Fold είναι διαθέσιμο σε γκρι, λευκό και ένα ριγέ μουσταρδί με το τελευταίο μάλιστα να πωλείται σε έκπτωση, αντί 125 λιρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ