«Βοηθήστε με, το ρακούν μου μαστούρωσε!» -Το περιστατικό που τρέλανε πυροσβέστες στην Ιντιάνα

Κατεβάζουν γατάκια από τα δέντρα. Απεγκλωβίζουν σκύλους από πηγάδια. Οι πυροσβέστες συχνά καλούνται να βοηθήσουν κατοικίδια. Οχι όμως και μαστουρωμένα ρακούν!

Οσο τρελό κι αν ακούγεται, αυτό συνέβη στο Ιλινόις. Και οι πυροσβέστες που ξύπνησαν μέσα στη νύχτα από την πανικόβλητη ιδιοκτήτρια του ρακούν, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν όταν τους είπε το πρόβλημά της.

Η γυναίκα άρχισε να χτυπά το κουδούνι σε πυροσβεστικό σταθμό σε κωμόπολη της Ιντιάνα, στις 2 τα ξημερώματα, με τέτοια επιμονή, που οι άνδρες της υπηρεσίας πίστεψαν ότι συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό.

Οταν άνοιξαν, είδαν μια τρομοκρατημένη γυναίκα που στα χέρια της κρατούσε κάτι... χνουδωτό. Γρήγορα διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα ρακούν και εκείνη τους ζήτησε να τη βοηθήσουν γιατί το κατοικίδιό της ήταν... μαστουρωμένο, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα μαριχουάνας!

Το ζώο ήταν σε λήθαργο, περιέγραψαν οι πυροσβέστες και γενικά παρουσίαζε όλα τα συμπτώματα που έχει κάποιος όταν έχει καταναλώσει ινδική κάνναβη. Αλλά οι ίδιοι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά. «Οσο κι αν αγαπάμε τα ζώα, δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Επρεπε απλά να το αφήσουμε να συνέλθει από μόνο του», εξήγησε ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάικλ Προύιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιντιάνα ρακούν μαριχουάνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ