Η Κιμ Καρντάσιαν τρολάρει ανελέητα τον Κάνιε Γουέστ στο Twitter [εικόνες]

Ο λογαριασμός Twitter του Κάνιε Γουέστ επανήλθε δριμύτερος αυτόν τον μήνα μετά την παρατεταμένη αποχή του ράπερ από το κοινωνικό δίκτυο.

Ωστόσο, οι αναρτήσεις δεν προμοτάρουν τη δουλειά, καθώς ο Κάνιε φαίνεται πως έχει προτιμήσεις σε γνωμικά και πιο... ψαγμένα ποστς.

«Ο,τι κάνουμε στη ζωή, το κάνουμε είτε από αγάπη είτε από φόβο», γράφει σε ένα ένα, ενώ σε ένα άλλο σημειώνει: «Ο περισπασμός μας είναι ο εχθρός της όρασης».

Ενα ποστ του ήταν αυτό που προκάλεσε την σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, και την έκανε να τον τρολάρει μαζί με τη φίλη της Κρίστιν Τέιγκεν.

«Κάποιες φορές πρέπει να τα ξεφορτωθείς όλα», έγραψε ο Κάνιε Γουέστ, με την Κιμ να του απαντά: «Για περίμενε... ΟΛΑ;!;!;!».

Sometimes you have to get rid of everything

Η Τέιγκεν πήρε πάσα και έγραψε: «Εχω ένα φουσκωτό στρωματάκι και δεν βλέπω την ώρα να το βγάλω σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει».

«Ισως χρειαστώ κάτι μεγαλύτερο και για τα παιδιά. Δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει αυτό το «όλα». Χρειάζομαι περισσότερη σαφήνεια. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλή φίλη. Ίσως ο Τζον μπορεί να του τηλεφωνήσει και να μάθει; Αλλά ίσως εννοεί (να παρατήσει) ακόμα και τους φίλους του. Έχω μπλεχτεί», σχολίασε η Κιμ Καρντάσιαν.

Και φυσικά, η Τέιγκεν δεν το σταμάτησε και συνέχισε: «Εχεις δίκιο. Την βάψαμε. Έχω το φουσκωτό σπιτάκι από το Σάββατο. Είναι κρεβάτι και σπίτι σε ένα».

Το τρολάρισμα της Κιμ στον Κάνιε έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν το ζευγάρι έχει προβλήματα στον γάμο του.

Η ριάλιτι σταρ δεν άφησε να δημιουργηθούν σενάρια χωρισμού γύρω από τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ και ξεκαθάρισε πως ήταν απλά ένα αστείο, προλαβαίνοντας τα μίντια.

«Για οποιονδήποτε δεν έχει καθόλου χιούμορ στην ψυχή τους, τα tweets μου είναι αστείο και θα πεθάνω από το γέλιο αν δω σε μπλογκς και μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τα εννοώ. Μην το επιχειρήσετε καν», τόνισε μέσω Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Κάνιε Γουέστ Twitter

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ