Η παρανομία του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου στο Survivor [βίντεο] - iefimerida.gr

Η παρανομία του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου στο Survivor [βίντεο]

Η «παρανομία» του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου στο Survivor
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος βρέθηκε ξανά καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και αυτή τη φορά μίλησε πιο ανοικτά σχετικά με τη σκηνή που τον πιάνει η κάμερα να κρύβει κάτι στην τσάντα του.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών, που εχθές δεν είχε δώσει σαφή απάντηση, δήλωσε πως είχε στα χέρια του κάτι που είναι εκτός κανόνων και πως δεσμεύεται από το συμβόλαιο να μην μιλήσει.

«Θέλω να πω λίγο για την καρύδα, να το πω τώρα, για να μην μπει άλλο βιντεάκι και πάει παρακάτω η κουβέντα. Να πω για την καρύδα που… έβαζα στην τσάντα, γιατί μου είπαν χθες ότι δεν τα είπα ξεκάθαρα. Βάζω στην τσάντα, όχι φαγητό. Βάζω κάτι άλλο που δεν μπορώ να το πω για τους ευνόητους λόγους που με δεσμεύουν… Είχε έρθει κάτι άλλο στην κατοχή μου, εκτός κανόνων… Δεν ήμουν ο μοναδικός παίκτης που είχε έρθει αυτό στην κατοχή μου, με τους τρόπους που ερχόταν. Αυτό βάζω στην …περίφημη τσάντα, που δεν μπορώ να πω… Μας δεσμεύει κι ένα συμβόλαιο», είπε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θοδωρής Θεοδωρόπουλος Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ