Η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» είναι η Pink -Αλά γκαρσόν μαλλί, πάντα δραματική [εικόνες]

Η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» είναι η τραγουδίστρια Pink, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η 38χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, βρίσκεται στο εξώφυλλο του «πιο όμορφου τεύχους» της δημοφιλής έκδοσης μαζί με τα δυο της παιδιά, την 6χρονη Γουίλοου και τον 15 μηνών γιο της Τζέιμσον Μουν.

Στο εξώφυλλο, η Pink φαίνεται με ένα τεράστιο χαμόγελο καθώς κρατά αγκαλιά τα δύο της παιδιά, που δείχνουν έτοιμα για τη φωτογράφηση.

Μιλώντας για την κόρη της, η τραγουδίστρια ομολόγησε: «Το θέμα με το να είσαι γονιός είναι πως ποτέ δεν ξέρεις αν ότι κάνεις είναι σωστό».

A post shared by P!NK (@pink) on Jan 28, 2018 at 3:16pm PST

Η Pink και ο σύζυγός της, Κέισι Χαρτ γνωρίστηκαν το 2001 και παντρεύτηκαν 5 χρόνια αργότερα και τώρα είναι δύο αφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους, με την Pink να αποκαλύπτει πως πιστεύει στην «ικανοποίηση των αναγκών τους». «Πιστεύω πως πρέπει τα παιδιά μας να ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς και πως θα είμαστε πάντα εκεί γι’ αυτά», είπε.

Στη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια ομολόγησε επίσης πως προσπαθεί να διατηρήσει το νοικοκυριό της «χωρίς ετικέτες» προτιμώντας ένα περιβάλλον ουδέτερο από πλευράς φύλου για να μεγαλώσουν τα παιδιά της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Τζες Κέιγκλ λέει πως θέλει να καταστήσει σαφές ότι το θέμα του τεύχους «δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς» και τονίζει πως η Pink επιλέχθηκε όταν οι συντάκτες είδαν φωτογραφίες της με τα πανέμορφα παιδιά της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Φωτογραφίες: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όμορφη γυναίκα People pink τραγουδίστρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ