«Φουντώνει» η κόντρα Παναθηναϊκού-Euroleague: Ετοιμάζει τιμωρία για Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

«Φουντώνει» η κόντρα Παναθηναϊκού-Euroleague: Ετοιμάζει τιμωρία για Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟ έχει κάνει το 1-0 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τα... μπλεξίματα του με την Euroleague δεν έχουν σταματημό.

Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προχώρησε η Euroleague λόγω της παρουσίας του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη από τη στιγμή που υπάρχει σε ισχύ τιμωρία, σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Πάντως, η Euroleague πάει στα... άκρα, καθώς ζητά εξηγήσεις από τους «πράσινους» για κάποια ζητήματα ασφαλείας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο τιμωρίας του γηπέδου, όχι φυσικά για το αυριανό ματς (που είναι ξανά sold out), αλλά για τη συνέχεια, είτε αυτή αφορά πιθανό πέμπτο ματς με τη Ρεάλ, είτε την επόμενη σεζόν (εφόσον ο Παναθηναϊκός παίζει στην Ευρωλίγκα). Σε πιθανή τιμωρία έδρας η συνήθης πρακτική της Euroleague είναι να διεξάγεται το ματς σε ουδέτερη έδρα στην ίδια χώρα, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να έχουν δώσει ματς λόγω τιμωρίας στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ