«Κλεφτοπόλεμος» διαδηλωτών με τα ΜΑΤ για τους πλειστηριασμούς -Αλλού είχαν πει ότι θα πάνε, αλλού εμφανίστηκαν... - iefimerida.gr

«Κλεφτοπόλεμος» διαδηλωτών με τα ΜΑΤ για τους πλειστηριασμούς -Αλλού είχαν πει ότι θα πάνε, αλλού εμφανίστηκαν...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ άρχισαν οι ακτιβιστές της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος «Δεν Πληρώνω», που κάθε Τετάρτη διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς και πολύ συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Ετσι σήμερα βρέθηκαν ξαφνικά στην Καποδιστρίου 18, στα Εξάρχεια, έξω από γνωστό συμβολαιογραφικό γραφείο, αν και επισήμως και με ανακοινώσεις τους είχαν ειδοποιήσει οτι θα βρεθούν έξω απά άλλο συμβολαιογραφικό γραφείο στην Ακαδημίας.

Παρά την αιφνιδιαστική κίνηση των ακτιβιστών, και έξω από το συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια βρίσκονται δυνάμεις και κλούβα των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές, κυρίως μέλη της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καταγγέλλουν ότι εκπλειστηριάζονται ηλεκτρονικά 10 ακίνητα με τιμή εκκίνησης κάτω από 300.000 ευρώ.

«Κλεφτοπόλεμος» διαδηλωτών με τα ΜΑΤ για τους πλειστηριασμούς -Αλλού είχαν πει ότι θα πάνε, αλλού εμφανίστηκαν... | iefimerida.gr 1
Διαδήλωση της Λαϊκής Ενότητας έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο

Οι πλειστηριασμοί συνιστούν εθνική μειοδοσία, λέει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ