Θέλησε να ζήσει ολομόναχη σαν ναυαγός για 40 ημέρες, αλλά στις 12 ημέρες ζήτησε βοήθεια! - iefimerida.gr

Θέλησε να ζήσει ολομόναχη σαν ναυαγός για 40 ημέρες, αλλά στις 12 ημέρες ζήτησε βοήθεια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφάσισε να ζήσει για 40 ημέρες σαν πραγματική Survivor σε ένα απομακρυσμένο νησί. Το όνειρό της όμως δεν έγινε πραγματικότητα διότι τραυματίστηκε μετά από πτώση, λίγες μόλις ημέρες από την έναρξη του πειράματός της.

Η άγνωστη γυναίκα επιχείρησε να ζήσει για 40 ημέρες χωρίς ανθρώπινη επαφή σε ένα απομακρυσμένο νησί στα βόρεια της Σκωτίας.

Θέλησε να ζήσει ολομόναχη σαν ναυαγός για 40 ημέρες, αλλά στις 12 ημέρες ζήτησε βοήθεια!  | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, το πλήρωμα έκτακτης ανάγκης αναγκάστηκε να τη διασώσει μετά από πτώση που είχε στα νησιά Shiant. Περίπου στις 8.30 χθες το πρωί – χωρίς να έχει καν ολοκληρώσει τη μισή πρόκλησή της – η γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια από το προσωπικό ακτοφυλακής.

Μετά από 12 ημέρες στο νησί, η γυναίκα έπεσε και τραυμάτισε το κεφάλι της. Προσπάθησε να συνεχίσει την αποστολή της για άλλες 4 ημέρες, προτού τελικά ζητήσει βοήθεια.

Θέλησε να ζήσει ολομόναχη σαν ναυαγός για 40 ημέρες, αλλά στις 12 ημέρες ζήτησε βοήθεια!  | iefimerida.gr 1

Εκπρόσωπος της Ακτοφυλακής δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι η πρόθεση του θύματος ήταν να παραμείνει στα νησιά χωρίς ανθρώπινη επαφή για 40 ημέρες. Ωστόσο, μετά από μια πτώση ζήτησε βοήθεια. Δεν ήταν στο νησί για πολύ καιρό. Η ομάδα διάσωσης παρείχε κάλυψη ασφαλείας και βοήθησε στη μεταφορά του θύματος στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ