ΗΠΑ: Δεν θα υπάρξει νόμος για την προστασία του ειδικού εισαγγελέα Μάλερ - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Δεν θα υπάρξει νόμος για την προστασία του ειδικού εισαγγελέα Μάλερ

Φωτογραφία: Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στη Γερουσία, ο Μιτς Μακόνελ, απέκλεισε την Τρίτη το ενδεχόμενο να κατατεθεί προς συζήτηση και ψήφιση νομοσχέδιο για να προστατευθεί ο Ρόμπερτ Μάλερ, ο ειδικός εισαγγελέας που διορίστηκε για να ερευνήσει τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν στις ΗΠΑ το 2016, από τον κίνδυνο καθαίρεσής του από τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Λοιπόν, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να καθαιρέσει τον Μάλερ. Και δεν νομίζω ότι πρόκειται να το κάνει», δήλωσε ο Μακόνελ, αναφερόμενος στον Τραμπ.

Αλλά ερωτηθείς για το ότι συνάδελφοί του στη Γερουσία τάσσονται υπέρ της κατάρτισης νομοθετήματος για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτό, απάντησε: «Ναι, αλλά εγώ είμαι αυτός που αποφασίζει τι τίθεται προς συζήτηση. Αυτή είναι δική μου ευθύνη. Και δεν θα το συζητήσουμε αυτό στη Γερουσία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΑΛΕΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ