Συμπαίκτης με τον Ροναλντίνιο ο Νικοπολίδης για... καλό σκοπό - iefimerida.gr

Συμπαίκτης με τον Ροναλντίνιο ο Νικοπολίδης για... καλό σκοπό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αγώνα για καλό σκοπό ο Αντώνης Νικοπολίδης θα ζήσει την εμπειρία να έχει συμπαίκτη τον Ροναλντίνιο, τον μάγο του ποδοσφαίρου.

Τα έσοδα από το φιλανθρωπικό ματς της UEFA, το Σάββατο 21 Απριλίου στη Γενεύη, θα διατεθούν σε παιδιά με κινητικά προβλήματα. Και στο ματς θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση καθώς ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, θα είναι παρών στην ελβετική πόλη. Θα είναι στην ομάδα του Ροναλντίνο μαζί με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ερίκ Αμπιντάλ, και τον πρώην «πράσινο» Μάικλ Εσιέν, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κάρλο Αντσελότι.

Φίγκο και Φίλοι (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Φίγκο, Ντίντα, Βίτορ Μπαΐα, Σαλγκάδο, Φρανκ ντε Μπουρ, Φέρντιναντ, Κίβου, Στάνκοβιτς, Πιρές, Λίτμανεν, Καρεμπέ, Πίρλο, Ραούλ, Κιν, Σμιθ, Νούνο Γκόμες.

Ροναλντίνιο και Φίλοι (Κάρλο Αντσελότι): Ροναλντίνιο, Τζέιμς, Νικοπολίδης, Μπελέτι, Καφού, Εντμίλσον, Στόνεϊ, Αμπιντάλ, Εσιέν, Τζορκαέφ, Μεντιέτα, Ρόναλντ ντε Μπουρ, Λάρσον, Φράι, Κλάιφερτ, Σάσιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ