Στον Γιάννη Νιάρρο ο χρυσός σταυρός του Δημήτρη Χορν - iefimerida.gr

Στον Γιάννη Νιάρρο ο χρυσός σταυρός του Δημήτρη Χορν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια του Γιάννη Νιάρρου πέρασε ο χρυσός σταυρός του Δημήτρη Χορν, καθώς είναι ο φετινός νικητής του θεατρικού βραβείου που απονέμεται στη μνήμη του ηθοποιού και το είχε θεσπίσει ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Νιάρρος βραβεύθηκε για την ερμηνεία του στην παράσταση του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα κοιμήσου» που ανέβηκε με επιτυχία για δύο σεζόν στο Εθνικό Θέατρο. Πρόεδρος της επιτροπής που το απονέμει είναι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος και μέλη της ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη.

Τον χρυσό σταυρό του Χορν, που κρατά για ένα χρόνο ο νικητής του βραβείου, παρέδωσε στον Νιάρρο ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, που είχε τιμηθεί με αυτό πέρυσι.

Συνυποψήφιοι του Γιάννη Νιάρρου για το βραβείο ήταν οι: Γιώργος Βουρδαμής για το έργο του 'Αρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου (Εμπορικόν), Δημήτρης Πασσάς για την ερμηνεία του στο έργο του Ζοέλ Πομμερά «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη (Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν «Υπόγειο»), Βασίλης Σαφός για την ερμηνεία του στο έργο του Ρόμπερτ Μούζιλ «Οι αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες» σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη («Πόρτα») και Πάνος Παπαδόπουλος για την ερμηνεία του στο έργο του Ζωρζ Φεντώ «Το Έξυπνο πουλί» σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη - Γιώργου Κατσή (Tempus Verum - Εν Αθήναις).

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ