Πτήση τρόμου: Διαλύθηκε ο κινητήρας, έσπασε παράθυρο του αεροσκάφους -Ενας νεκρός [εικόνες] - iefimerida.gr

Πτήση τρόμου: Διαλύθηκε ο κινητήρας, έσπασε παράθυρο του αεροσκάφους -Ενας νεκρός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Southwest Airlines, όταν διαλύθηκε ο ένας κινητήρας, με αποτέλεσμα να σπάσει παράθυρο του αεροσκάφους και να προκληθεί αποσυμπίεση.

Ενας από τους επιβάτες έχασε τη ζωή του και άλλοι επτά τραυματίστηκαν ανακοίνωσαν οι αρχές, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Το αεροσκάφος, ένα Boeing 737-700 με 149 επιβάτες που ταξίδευε από τη Ν. Υόρκη προς το Ντάλας, έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Φιλαδέλφεια. Οι επιβαίνοντες κάνουν λόγο για έκρηξη του κινητήρα, ενώ σοκάρουν οι μαρτυρίες τους για μια γυναίκα, που τη «ρούφηξε» το παράθυρο που έσπασε, όταν έπεσε πάνω του τμήμα του κινητήρα.

«Την τράβηξαν πίσω οι άλλοι επιβάτες», δήλωσε ο Τον Μπάουρ- πατέρας επιβάτη- στο NBC.

Πτήση τρόμου: Διαλύθηκε ο κινητήρας, έσπασε παράθυρο του αεροσκάφους -Ενας νεκρός [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενας από τους επιβάτες έκανε live στο Facebook, καταγράφοντας την τρομακτική περιπέτεια. «Κάτι συμβαίνει με το αεροπλάνο μας! Φαίνεται ότι κατεβαίνουμε! Αναγκαστική προσγείωση!», ανέφερε ο Μάρτι Μαρτίνεζ στο Facebook, ενώ κατέγραφε άνδρα που προσπαθούσε να βάλει μια μάσκα οξυγόνου. Ο Μαρτίνεζ καθόταν δύο σειρές πίσω από το παράθυρο που έσπασε και περιέγραψε ότι η τρύπα «ρούφηξε» μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στη θέση ακριβώς δίπλα. «Ρούφηξε τα χέρια και το σώμα της. Αλλοι προσπαθούσαν να την κρατήσουν, ενώ κάποιοι επιχειρούσαν να καλύψουν την τρύπα με μπουφάν και άλλα πράγματα, που πετάγονταν απευθείας έξω», δήλωσε στο CNN.

«Κρατούσα το χέρι του συζύγου μου και προσευχόμασταν. Σκεφτόμουν τις κόρες μου, ήθελα απλά να τις δω ξανά και να τις αγκαλιάσω, να μη χρειαστεί να μεγαλώσουν χωρίς γονείς», περιέγραψε η Αμάντα Μπούρμαν, μιλώντας για τις εφιαλτικές στιγμές στην πτήση. Η ίδια κοιμόταν όταν άκουσε ξαφνικά έναν δυνατό θόρυβο και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου. Κάποιοι επιβάτες έκλαιγαν, άλλοι προσπαθούσαν να ενθαρρύνουν τον κόσμο γύρω τους, πρόσθεσε.

#BREAKING UPDATE: Blown engine forces Southwest flight from NYC to land in Philadelphia https://t.co/7IvGLNWYIO (Photo: Kristopher Johnson) pic.twitter.com/WlEcm2xp1X

What a flight! Made it!! Still here!! #southwest #flight1380 pic.twitter.com/Cx2mqoXVzY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ