Πρεμιέρα για την «Ουρανία»: Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου συγκίνησε με την ερμηνεία της [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρεμιέρα για την «Ουρανία»: Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου συγκίνησε με την ερμηνεία της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ουρανία είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζουμε καλά και κάπου την έχουμε συναντήσει όλοι μας. Είναι εγκλωβισμένη σε έναν κόσμο που αδυνατεί να κατανοήσει.

H «Ουρανία» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου ενσαρκώνεται από την ταλαντούχα Δανάη Μπάρκα υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Γιώργου Σουλειμάν. Η παράσταση ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου 104 και το βράδυ της Δευτέρας 16 Απριλίου έκανε πρεμιέρα.

Η Δανάη Μπάρκα σε μια πολύ δυνατή ερμηνευτική στιγμή της πορείας της. Tα φωτογραφικά κλικ δεν είναι εφικτό να αποτυπώσουν στο μέγιστο την ένταση των συναισθημάτων της ηθοποιού επί σκηνής.

Η Δανάη κέρδισε επάξια ένα τρανταχτό, παρατεταμένο χειροκρότημα από την κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου 104. Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Καβογιάννη και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα για να την απολαύσουν.

Δείτε δυνατά φωτογραφικά κλικ της Δανάης Μπάρκα επί σκηνής, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ