Μέντιουμ ισχυρίζεται πως θα γεννήσει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον – Τι λέει για το φύλο και το βάρος του μωρού - iefimerida.gr

Μέντιουμ ισχυρίζεται πως θα γεννήσει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον – Τι λέει για το φύλο και το βάρος του μωρού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλη η Βρετανία αναμένει την γέννηση του τρίτου παιδιού της Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα όμως με ένα μέντιουμ, η δούκισσα του Κέμπριτζ θα γεννήσει σήμερα ακόμη και αν η πιθανή ημερομηνία τοκετού της είναι την επόμενη εβδομάδα.

Η Κέιτι Χελιγουέλ, όχι μόνο υποστηρίζει πως θα γεννήσει σήμερα, αλλά προέβη και σε προβλέψεις για το φύλο – κάτι που η βασιλική οικογένεια δεν έχει αποκαλύψει – αλλά και το βάρος του μωρού. «Θα κάνει ένα όμορφο αγοράκι 3,8 κιλών» δήλωσε η Κέιτι στο Express UK.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν την Κυριακή του Πάσχα

Κι ενώ οι εικασίες για το φύλο του μωρού δίνουν και παίρνουν το τελευταίο καιρό, οι θαυμαστές του ζευγαριού είναι πεπεισμένοι πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες το φύλο του, την ώρα που πανηγύριζε το θρίαμβο της αγαπημένη του ποδοσφαιρικής ομάδας στο Κάρντιφ. «Θα επιμείνω το μωρό να πάρει το όνομα Τζακ» είχε πει ο Γουίλιαμ προς τιμή του παίκτη Τζακ Γκρίλις που σκόραρε το νικητήριο γκολ, προτού προσθέσει «ή Τζάκι».

Προετοιμασίες έξω από το μαιευτήριο όπου θα γεννήσει η Κέιτ
Μέντιουμ ισχυρίζεται πως θα γεννήσει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον – Τι λέει για το φύλο και το βάρος του μωρού | iefimerida.gr 2

Ωστόσο, το μέντιουμ, που δεν έχει γνωρίσει ποτέ την Κέιτ ή του πρίγκιπα Γουίλιαμ, έχει άλλες ιδέες για το όνομα του μωρού. Όπως δήλωσε στην Express UK, το όνομα θα αποδίδει φόρο τιμής στον παππού της δούκισσας. «Αισθάνομαι πως το μωρό θα πάρει το όνομά του και θα έχει παρόμοια προσωπικότητα» είπε. Κι ενώ η Κέιτι δεν λέει σε ποιον παππού αναφέρεται, η Express UK πιστεύει ότι πρόκειται για τον παππού από την πλευρά του πατέρα της, τον Πίτερ Φράνσις Μίντλετον, που πέθανε το 2010.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Η Κέιτ δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από την Κυριακή του Πάσχα, την 1η Απριλίου και η Κέιτι πιστεύει ότι ξέρει γιατί. «Νιώθω πως η Κέιτ είναι εξαντλημένη από την εγκυμοσύνη» είπε. Και υπάρχει κάποια βάση σε αυτό τον ισχυρισμό της.

Μέντιουμ ισχυρίζεται πως θα γεννήσει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον – Τι λέει για το φύλο και το βάρος του μωρού | iefimerida.gr 3

Τέλος, η Κέιτι είναι πεπεισμένη πως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο μωρό για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ. «Πιστεύω πως θα υπάρξει και τέταρτο παιδί και πως το ζευγάρι έχει μια φανταστική σχέση. Τα πνεύματα μου λένε πως το πάθος τους είναι τόσο δυνατό, όπως όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά» προσθέτει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ