Η Ελευθερία Ελευθερίου και το Aphrodisiac πάνε Eurovision! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελευθερία Ελευθερίου και το Aphrodisiac πάνε Eurovision! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι Aphrodisiac θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Συγκεκριμένα θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2012 στις 22 Μαΐου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ενώ εάν προκριθεί θα συμμετάσχει και στον τελικό στις 26 Μαΐου.

Η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής και του τραγουδιού "Aphrodisiac" με ερμηνεύτρια την Ελευθερία Ελευθερίου, έγινε χθες σε μία τελετή που οργανώθηκε και μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Η νεαρή τραγουδίστρια με την τετραμελή χορευτική της ομάδα, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των θεατών αλλά και της κριτικής επιτροπής, οι οποίοι από κοινού, ψήφισαν για την ανάδειξη του τραγουδιού, το οποίο είναι σε στίχους και μουσική των Δημήτρη Στάσσου, Μικαέλα Στένστρομ, Νταϊάνα Λουφ.

Τη βραδιά παρουσίασαν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Φραντζεσκάκης, στη δυτική πλευρά της Αθήνας και το εμπορικό κέντρο River West, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ραδιοφωνικό παραγωγό, Φωτεινή Γιαννουλάτου, διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων ΕΡΤ, Ανδρέα Πυλαρινό, αρχιμουσικό και μαέστρο, Μαρία Λαχανά, γενική διευθύντρια προγράμματος Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τον Τάσο Τρύφωνος, ραδιοφωνικό παραγωγό.

Τη βραδιά άνοιξαν τρεις χορευτικές ομάδες σε μοντέρνους ρυθμούς και μπρέικ-ντανς, οι οποίες πάνω στην εξέδρα που είχε στηθεί ειδικά για τη σημερινή βραδιά, διασκέδασαν το πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί και είχε καταλάβει και τους τρεις ορόφους του εμπορικού κέντρου.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, ενώ η σειρά εμφάνισης ήταν η εξής:

Baby I'm yours, ερμηνεία: Dora

Killer bee, ερμηνεία: Cassiopeia

No Parking, ερμηνεία: Velvet Fire

Aphrodisiac, ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου

Με την ιδιαίτερη παρουσία τους συμπλήρωσαν την όμορφη βραδιά οι συμμετοχές άλλων χωρών, όπως αυτή της Ήβης Αδάμου που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, της Anggun για τη Γαλλία και της Sofi Marinova για τη Βουλγαρία. Στη βραδιά του ελληνικού τελικού ξεχωριστό παρών έδωσε ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό του Ντίσελντορφ, καθώς και οι τραγουδιστές Γιώργος Σαμπάνης και Χρήστος Π.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ