Ο Τραμπ καλοπιάνει τη Μελάνια: «Είναι ο βράχος μου και το θεμέλιό μου» - iefimerida.gr

Ο Τραμπ καλοπιάνει τη Μελάνια: «Είναι ο βράχος μου και το θεμέλιό μου»

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εγκώμιο της συζύγου του Μελάνια αποφάσισε να πλέξει ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια περίοδο που τα αμερικανικά ΜΜΕ κατακλύζονται από δημοσιεύματα για πιθανά εξωσυζυγικά παραστρατήματά του.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τη γυναίκα του «βράχο και θεμέλιό του» καλώντας τους οπαδούς του να υπογράψουν μια κάρτα για τα επικείμενα γενέθλιά της στις 26 Απριλίου, όταν θα γίνει 48 ετών.

«Δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα» χωρίς την Μελάνια είπε ο Τραμπ σ’ ένα email με τον τίτλο «το καλύτερό μου ήμισυ» που έστειλε στους εγγεγραμμένους στην ιστοσελίδα της εκστρατείας επανεκλογής του. Τα σχόλιά του έρχονται μετά τους ισχυρισμούς δύο γυναικών, της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και της πρώην playmate του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις μαζί του τα πρώτα χρόνια μετά το γάμο του με τη Μελάνια.

Ο Τραμπ καλοπιάνει τη Μελάνια: «Είναι ο βράχος μου και το θεμέλιό μου» | iefimerida.gr 0

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αρνήθηκε να συνοδεύσει τον άνδρα της στην ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους στο κογκρέσο κι ήταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ουάσιγκτον όταν προβλήθηκε μια συνέντευξη της Ντάνιελς.

Στο μήνυμά του ο Τραμπ αναφέρει: «Η οικογένεια είναι ένας από τους πιο υπέροχους θησαυρούς της ζωής και είναι πραγματικά μεγάλο προνόμιο να υπηρετούμε την Αμερική ως η Πρώτη της Οικογένεια.

Αυτό το μήνα περιμένουμε με ανυπομονησία μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια της Πρώτης Κυρίας, της όμορφης, καλόκαρδης και εξαίρετης συζύγου μου Μελάνια υπογράφοντας την κάρτα της.

Η Μελάνια είναι ο βράχος και το θεμέλιό μου και δεν θα ήμουν ο άνδρας που είμαι σήμερα χωρίς αυτήν στον πλευρό μου. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικογένειάς μας και μια απίστευτη μητέρα για το γιο μας Μπάρον. Είμαι τόσο περήφανος για τα επιτεύγματά της και ελπίζω να της ευχηθείτε τα καλύτερα».

Το μήνυμα συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Τραμπ να χορεύει με τη Μελάνια κρατώντας της το χέρι κατά την ορκωμοσία του. Στην πρώτη επέτειο της ανάληψης των καθηκόντων του κι ενώ κυκλοφορούσαν οι φήμες για τις απιστίες του, η Μελάνια ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία, όπου χόρευε με έναν αξιωματικό των ενόπλων δυνάμεων...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Μελάνια Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ