Μηχανή του σεξ ο Τζορτζ Στεφανόπουλος -Η αποκάλυψη της γυναίκας του που εξόργισε τις φίλες της - iefimerida.gr

Μηχανή του σεξ ο Τζορτζ Στεφανόπουλος -Η αποκάλυψη της γυναίκας του που εξόργισε τις φίλες της

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος με την σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος βρέθηκε στο προσκήνιο την Κυριακή εξαιτίας της συνέντευξής του με τον πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ. Δεν είναι όμως, ο μόνος λόγος που ο 57χρονος δημοσιογράφος ανέβηκε στα πρωτοσέλιδα.

Μηχανή του σεξ ο Τζορτζ Στεφανόπουλος -Η αποκάλυψη της γυναίκας του που εξόργισε τις φίλες της  | iefimerida.gr 0

Η σύζυγός του, Άλι Γουέντγουορθ, αποκαλύπτει στο επερχόμενο βιβλίο της «Go Ask Ali» πως το ζευγάρι κάνει πολύ σεξ μετά από 17 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με την New York Post, που αποκαλύπτει κάποια στιγμιότυπα από το βιβλίο της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου, η υγιής σεξουαλική τους ζωή είναι κάτι που ενοχλεί τους φίλους της.

Μηχανή του σεξ ο Τζορτζ Στεφανόπουλος -Η αποκάλυψη της γυναίκας του που εξόργισε τις φίλες της  | iefimerida.gr 1
Μηχανή του σεξ ο Τζορτζ Στεφανόπουλος -Η αποκάλυψη της γυναίκας του που εξόργισε τις φίλες της  | iefimerida.gr 2

«Η χειρότερη στιγμή για μένα είναι όταν φτάνει η ώρα για το μοιραίο ερώτημα: ‘Πόσο συχνά κάνετε σεξ με το σύζυγό σας;’» γράφει στα απομνημονεύματά της η 53χρονη Γουέντγουορθ. «Έχω χάσει φίλους με αυτή την ερώτηση» συμπληρώνει.Όταν η Γουέντγουορθ λέει στους φίλους της την αλήθεια, η αντιδράσεις τους είναι ποικίλες. «Οι γυναίκες ξεφυσάνε και ουρλιάζουν, σαν να τους λέω ότι πυροβόλησα το σκύλο μου» αστειεύεται. «Κάποια από αυτές πάντα χτυπά το χέρι στο τραπέζι ενώ μία φορά μια φίλη έσπασε το ποτήρι του κρασιού στο χέρι της. Τι να κάνουμε; Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι».


Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Γουέντγουορθ δίνει λεπτομέρειες για τον γάμο τους. Σε συνέντευξή της το 2003 στην Washington Post απάντησε στα δημοσιεύματα για το γεγονός ότι ο γάμος τους είναι πολύ ισχυρός. «Ελάτε τώρα, ξέρετε πολλούς γάμους με προβλήματα που το ζευγάρι να κάνει σεξ δύο φορές την ημέρα;».

Μηχανή του σεξ ο Τζορτζ Στεφανόπουλος -Η αποκάλυψη της γυναίκας του που εξόργισε τις φίλες της  | iefimerida.gr 3

Να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος του ABC και η ηθοποιός και κωμικός είναι γονείς της 15χρονης Έλιοτ και της 12χρονης Χάρπερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ