Τουρκικό κανάλι κάνει αφιέρωμα στον Κασιδιάρη ως «Playboy» της ΧΑ -Τσιμουδιά για Φύσσα, τάγματα εφόδου [βίντεο] - iefimerida.gr

Τουρκικό κανάλι κάνει αφιέρωμα στον Κασιδιάρη ως «Playboy» της ΧΑ -Τσιμουδιά για Φύσσα, τάγματα εφόδου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τουρκικό αγγλόφωνο κανάλι της Τουρκικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης ανακάλυψε τον Ηλία Κασιδιάρη και του πήρε συνέντευξη.

Μάλιστα, τον παρουσίασε ως «playboy της ελληνική άκρας Δεξιάς».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρήκε την ευκαιρία μιλώντας στο τουρκικό δίκτυο να παραπονεθεί για όλα, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει τα μικρότερα γραφεία στη Βουλή και ότι κανένα μέσο στην Ελλάδα δεν παίζει το κόμμα του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκτός από το σάιτ της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει άλλος τρόπος προπαγάνδας.

Το τουρκικό δίκτυο έδωσε βήμα στον Κασιδιάρη να εξηγήσει τις ομοιότητες ανάμεσα στα ναζιστικά σύμβολα και τους Μαιάνδρους του Παρθενώνα αλλά δεν έγινε καμία αναφορά από το κανάλι για το ναζιστικό χαρακτήρα του ελληνικού κόμματος Χρυσή Αυγή, τη δολοφονία Φύσσα και τις άλλες εγκληματικές ενέργειες για τις οποίες κατηγορείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ