Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητήσει ο Yves Saint Laurent [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητήσει ο Yves Saint Laurent [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο ακραίο πράγμα που της έχει ζητήσει σχεδιαστής αποκάλυψε η Βίκυ Κουλιανού.

Το μοντέλο που έκανε μεγάλη καριέρα την δεκαετία του ‘90, περπατώντας σε πασαρέλες για κορυφαίους μόδιστρους Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent, αποκάλυψε πως τον τίτλο του σχεδιαστή με τα πιο ακραία «αιτήματα» τον έχει πάρει ο Yves Saint Laurent.

«Περνούσα πάρα πολλές ώρες με τον Yves Saint Laurent όταν ετοίμαζε την κολεξιόν κάθε φορά, αλλά και μετά που γινόταν το ντεφιλέ. Ημουν δύο μήνες σερί μαζί του και τότε μου είχε ζητηθεί να αντέξω μία καρφίτσα στον ώμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κουλιανού.

Εξηγώντας την συμπεριφορά του σχεδιαστή, η Κουλιανού ανέφερε πως ο ίδιος ήθελε να φτιάξει μία τουαλέτα με τεράστιους ιβίσκους και κάτι δεν του έβγαινε σε έναν ώμο με αποτέλεσμα να της ζητήσει να αντέξει μία καρφίτσα στον ώμο της για να στερεωθεί ένα φόρεμα.

Μάλιστα, εν τέλει η Βίκυ Κουλιανού την άντεξε την καρφίτσα, καθώς ο σχεδιαστής βρήκε γρήγορα που θα τοποθετηθεί ο φιόγκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βίκυ κουλιανού μοντέλο σχεδιαστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ