Σαλάχ: «Σημαντικότερη η κατάκτηση του Champions League από το χρυσό παπούτσι» - iefimerida.gr

Σαλάχ: «Σημαντικότερη η κατάκτηση του Champions League από το χρυσό παπούτσι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τρόπαιο του Champions League ονειρεύεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, που βρήκε δίχτυα και απέναντι στην Μπόρνμουθ (3-0), αναφέρθηκε στις αγωνιστικές του... επιθυμίες, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν άμεσα με τα όσα έχει πετύχει έως τώρα σε προσωπικό επίπεδο στα γήπεδα της Αγγλίας.

«Σημαντικότερη για εμένα είναι η κατάκτηση του Champions League από την ομάδα μου. Η ανάδειξή μου σε κορυφαίο σκόρερ στην Premier League ή η κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού, έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα », είπε ο 25χρονος Σαλάχ.

Ο Σαλάχ έχει πετύχει έως τώρα 30 γκολ στην Premier League και ηγείται του σχετικού πίνακα. Ακολουθεί ο Χάρι Κέιν (Τότεναμ) με 25 γκολ και ο Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι) με 21 τέρματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League ΜΟΧΑΝΕΜΤ ΣΑΛΑΧ Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ