Βραβεία Πούλιτζερ σε New York Times & New Yorker για την κάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Βραβεία Πούλιτζερ σε New York Times & New Yorker για την κάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @The New Yorker
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας New York Times και του περιοδικού New Yorker έλαβαν το βραβείο Πούλιτζερ στην κατηγορία δημοσιογραφικού έργου που υπηρέτησε τον πολίτη για την κάλυψη των καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης εις βάρος του παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Οι Times και η Washington Post έλαβαν από κοινού το βραβείο ρεπορτάζ εθνικής σημασίας για την κάλυψη της έρευνας για τη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές των Αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2016.

It's a good day---> The @WashingtonPost wins 2018 Pulitzer Prize for Investigative Reporting and for National Reporting: https://t.co/vbZjgUzq5N. #PulitzerPrize

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία του διεθνούς ρεπορτάζ για την αποκάλυψη των συνδέσεων του προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε και των μονάδων της αστυνομίας της χώρας που προβαίνουν σε εξωδικαστικές δολοφονίες.

Στο πρακτορείο επίσης απονεμήθηκε διάκριση στην κατηγορία φωτογραφικού αφιερώματος για την μεταναστευτική κρίση των Ροχίνγκια.

Τα Πούλιτζερ είναι τα πλέον περίβλεπτα βραβεία της αμερικανικής δημοσιογραφίας και απονέμονται από το 1917.

All the @reuters photo managers happen to be at a dinner together as the news of the #Pulitzer win comes through. Global head of Pix @rickeyrogers almost in tears! pic.twitter.com/z2nygdENW2

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραβεια πουλιτζερ νικητές απονομή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ