Η Μέι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο νέων επιθέσεων στη Συρία - iefimerida.gr

Η Μέι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο νέων επιθέσεων στη Συρία

Τερέζα Μέι (Φωτογραφία: PA via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να αποτρέψει τη χρήση χημικών όπλων να γίνει μια κανονικότητα εμφανίστηκε η Τερέζα Μέι, ενώπιον βουλευτών στο κοινοβούλιο.

Η Βρετανή πρωθυπουργός απάντησε σε ερωτήσεις βουλευτών στο κοινοβούλιο αναφορικά με την απόφασή της να διατάξει αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.

Ερωτηθείσα αν θα διατάξει νέες επιδρομές σε περίπτωση που αποδειχθεί στο μέλλον ότι χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα, η Μέι απάντησε: «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει για την αποφασιστικότητά μας να εγγυηθούμε ότι δεν μπορούμε να παρατηρούμε μια κατάσταση όπου η χρήση των χημικών όπλων γίνεται μια κανονικότητα».

Παράλληλα δήλωσε ότι η απόφαση της κυβέρνησης να συμμετάσχει στις επιδρομές του Σαββάτου χωρίς να θέσει το θέμα στο κοινοβούλιο, έγινε για λόγους ασφάλειας των επιχειρήσεων και από την ανάγκη μιας ταχείας αντίδρασης στα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη Συρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-Sputnik

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ