Πρωταθλήτριες Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Αϊντχόφεν - iefimerida.gr

Πρωταθλήτριες Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Αϊντχόφεν

Φωτογραφία: CityMan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία και η Αϊντχόφεν στην Ολλανδία πανηγυρίζουν και μαθηματικά πλέον την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε τον τίτλο μετά την απρόσμενη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-0, από την ουραγό Γουέστ Μπρομ. Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της «Σίτι» από το 2014 και 5ος συνολικά (1937, 1967, 2012, 2014, 2018), αλλά πρώτος και υπό την τεχνική καθοδήγηση του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, με τις οποίες επίσης έχει κατακτήσει την Primera Division και την Bundesliga αντίστοιχα.

Στο ντέρμπι κορυφής στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε την Μονακό με 7-1 και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο για 7η φορά στην ιστορία της.

Στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν «φιλοδώρησε» με 3-0 τον Άγιαξ και κατέκτησε το πρωτάθλημα για 24η φορά στην ιστορία της. Με το τρίποντο η ομάδα από το Ρότερνταμ πήγε την διαφορά στους 10 βαθμούς ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές, οπότε στέφθηκε πρωταθλήτρια και μαθηματικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ