O ταλαντούχος ανιψιός του Γιάννη Ζουγανέλη σε μια εμφάνιση-έκπληξη με το θείο του στη σκηνή [εικόνες] - iefimerida.gr

O ταλαντούχος ανιψιός του Γιάννη Ζουγανέλη σε μια εμφάνιση-έκπληξη με το θείο του στη σκηνή [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μουσική είναι τρόπος ζωής για την οικογένεια Ζουγανέλη.

Πριν από 10 περίπου χρόνια, η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τίτλο «Έλα», τήν έκανε ευρύτερα γνωστή στο κοινό. Η πορεία της έδειξε ότι διαβατήριο στην καριέρα της δεν ήταν το όνομά της. Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν θέλησε να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνη. Η Ελεωνόρα με τις δικές της δυνάμεις, γρήγορα ξεχώρισε και καθιερώθηκε στο μουσικό στερέωμα. Η μητέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Ισιδώρα Σιδέρη, χάραξε το δικό της μουσικό δρόμο με την αισθαντική φωνή της και σε κάθε βήμα της κόρης της είναι διακριτικά παρούσα. Το ταλέντο, όμως, σε αυτή την οικογένεια δεν εξαντλείται στα προαναφερθέντα πρόσωπα. Υπάρχει κι άλλη μια μουσική «φλέβα»: ο Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης είναι ανιψιός του Γιάννη Ζουγανέλη, γιος του αδελφού του, Αντώνη. Γιάννης και Αλέξανδρος Ζουγανέλης εμφανίστηκαν στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης τραγουδώντας και παίζοντας φλάουτο και σαξόφωνο είναι μια παρουσία που ήδη έχει ξεχωρίσει. Θείος και ανιψιός έχουν κάνει κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις και μάλιστα οι δυο τους έχουν αρκετές ομοιότητες στη φυσιογνωμία τους.

Δείτε τον ανιψιό του Γιάννη Ζουγανέλη, Αλέξανδρο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ