Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία στο Coachella- Μαζί της Jay-Z και Destiny’ s Child

Ιστορία έγραψε η Μπιγιονσέ με την εμφάνισή της στο μουσικό φεστιβάλ της Καλιφόρνια Coachella.

Η ίδια έγινε η πρώτη μαύρη καλλιτέχνις που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Coachella, με την συναυλία της να διαρκεί περίπου δύο ώρες και να έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Η Μπιγιονσέ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η μεγαλύτερη performer που έχει περάσει από τη μουσική βιομηχανία εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

A post shared by BALMAIN (@balmain) on Apr 15, 2018 at 1:51pm PDT

Εχοντας περάσει λιγότερο από έναν χρόνο από τότε που γέννησε τα δίδυμά της, η Μπιγιονσέ εμφανίστηκε στη σκηνή με τη συνοδεία χορευτών και μουσικών (από Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια) που έπαιζαν κρουστά, πνευστά και έγχορδα και πλαισίωναν την σταρ με πρωτότυπο τρόπο.

A post shared by BALMAIN (@balmain) on Apr 15, 2018 at 2:26pm PDT

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε παλιές και καινούργιες επιτυχίες με την αδερφή της Σολάνζ Νόουλεζ, τον σύζυγό της Jay-Z, ενώ η μεγάλη έκπληξη που άφησε κοινό και θεατές άφωνους, ήταν η επανένωση των Destiny’s Child, συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το 1990 και μέχρι το 2006 αποτελούσε σημαντικό όνομα στην ιστορία της ποπ και των γυναικείων συγκροτημάτων.

A post shared by BALMAIN (@balmain) on Apr 15, 2018 at 8:28am PDT

Οπως ήταν φυσικό τα social media γέμισαν με βίντεο με την βασίλισσα της R&B να τραγουδά και να χορεύει επί σκηνής, μαγεύοντας το κοινό της.

Τέλος, η εφημερίδα «New York Times» δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει πως η Μπιγιόνσε είναι μεγαλύτερη από το... Coachella, ενώ μάλιστα η τραγουδίστρια πρότεινε ένα διαφορετικό hashtag, το #BeyChella.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιγιονσέ coachella φεστιβάλ Καλιφόρνια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ