Εγκυος η κόρη της Καρολίνας του Μονακό- Γεννάει το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγκυος η κόρη της Καρολίνας του Μονακό- Γεννάει το καλοκαίρι [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παιδί φημολογείται πως περιμένει η εγγονή της Γκρέις Κέλι, Σάρλοτ Κασιράγκι και κόρη της Καρολίνας του Μονακό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ιταλικό Vanity Fair, η Σάρλοτ θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον κινηματογραφιστή Ντιμίτρι Ράσαμ το καλοκαίρι, ενώ έχει ήδη ένα παιδί από τον γάμο της με διάσημο γάλλο κωμικό.

Εγκυος η κόρη της Καρολίνας του Μονακό- Γεννάει το καλοκαίρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, ενώ πριν μόλις ένα μήνα είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους σε στενούς φίλους που είχαν παρευρεθεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Μονακό, όπου η Σάρλοτ έκανε και το ντεμπούτο της με ένα εντυπωσιακό μπλε μονόπετρο.

Εγκυος η κόρη της Καρολίνας του Μονακό- Γεννάει το καλοκαίρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια, η Σάρλοτ είχε κινήσει τις υποψίες πριν περίπου 10 μέρες σε εκδήλωση για την επέτειο του «Μικρού Πρίγκιπα», όπου είχε εμφανιστεί με μία πολύ φαρδιά μπλούζα.

Η Σάρλοτ είχε γνωρίσει τον Ντιμίτρι στο Παρίσι, λίγο μετά το άσχημο τέλος της σχέση της με τον Ιταλό σκηνοθέτη Λαμπέρτο Σανφελίς, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Ραφαήλ.

Εγκυος η κόρη της Καρολίνας του Μονακό- Γεννάει το καλοκαίρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Από την άλλη, ο Ντιμίτρι έχει μία κόρη έξι ετών με την πρώην σύζυγό του, το ρωσικό μοντέλο Μάσα Νοβοσέλοβα, με την οποία χώρισαν το 2016.

Εγκυος η κόρη της Καρολίνας του Μονακό- Γεννάει το καλοκαίρι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οσο για τον γάμο δεν είναι γνωστό αν τελικά θα γίνει αυτό το καλοκαίρι όπως είχε διαρρεύσει, πάντως σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η Σάρλοτ ήθελε να ακολουθήσει την παράδοση των Γκριμάλντι και θα κάνει θρησκευτικό γάμο εκτός Μονακό, όπως έκανα και τα αδέλφια της.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ