Εγκυος η Εμιλι Ραταϊκόφσκι; Τρελάθηκαν οι θαυμαστές της με το «φρούτο» [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγκυος η Εμιλι Ραταϊκόφσκι; Τρελάθηκαν οι θαυμαστές της με το «φρούτο» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι έγκυος η Έμιλι Ραταϊκόφσκι; Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι θαυμαστές της, μετά την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

«Κρατώντας φρούτα» έγραψε η 26χρονη στη λεζάντα της φωτογραφίας που την δείχνει ανεβασμένη πάνω σε ένα δέντρο, κρατώντας ένα φρούτο μπροστά την επίπεδη κοιλιά της. Οι θαυμαστές της αμέσως πλημμύρισαν με σχόλια την ανάρτηση, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουν τη σημασία του σχολίου της και οι περισσότεροι εξ αυτών είναι πεπεισμένοι ότι αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Έμιλι ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Bearing fruit

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Apr 14, 2018 at 8:14am PDT

«Αν αυτός δεν είναι ευφημισμός για εγκυμοσύνη, δεν ξέρω τι είναι» έγραψε ένας θαυμαστής της. «Είναι υπαινιγμός πως είσαι έγκυος» έγραψε κάποιος άλλος.

Δεν είναι σαφές, εάν είναι απλά η φαντασία των οπαδών της που οργιάζει ή αν είναι πραγματικά έγκυος. Αν είναι, θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η Έμιλι και ο σύζυγός της Σεμπάστιαν, παντρεύτηκαν τόσο σύντομα σε μυστικό γάμο στην Νέα Υόρκη τον περασμένο Φεβρουάριο.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Mar 2, 2018 at 8:04am PST

Η νεόνυμφη μάλιστα, μίλησε για το γάμο της κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλλον. «Υποθέτω ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα ήθελα να είναι ο γάμος μου και γι’ αυτό έγινε τόσο μη παραδοσιακός» είπε. «Φόρεσα ένα μουσταρδί κοστούμι και ένα μαύρο καπέλο, προκειμένου να περάσουμε απαρατήρητοι».

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Feb 23, 2018 at 1:32pm PST

Η Έμιλι ήταν ζευγάρι με τον Σεμπάστιαν, μόνο λίγες εβδομάδες προτού της κάνει πρόταση γάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ