Ο Τζον Στάμος έγινε πατέρας – Το ελληνικό όνομα που έδωσε στο γιο του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τζον Στάμος έγινε πατέρας – Το ελληνικό όνομα που έδωσε στο γιο του [εικόνες]

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Τζον Στάμος και η σύζυγός του Κέιτλιν ΜακΧιου και ο ηθοποιός έδωσε μάλιστα στο γιο του το όνομα του πατέρα του, ελληνικής καταγωγής, Βασίλη.

Η γέννηση ανακοινώθηκε μέσω μιας φωτογραφίας του νεογέννητου στο στήθος του πατέρα του.

«Από εδώ και στο εξής, το καλύτερο μέρος μου θα είναι πάντα η γυναίκα μου και ο γιος μου. Καλώς ήρθες Μπίλι Στάμος (πήρε το όνομα του πατέρα μου)» έγραψε στη λεζάντα ο 54χρονος ηθοποιός.

From now on, the best part of me will always be my wife and my son. Welcome Billy Stamos (named after my father) #NotJustanUncleAnymore #Overjoyed

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on Apr 15, 2018 at 10:30pm PDT

Ο Τζον, που παντρεύτηκε το 31χρονο μοντέλο Κέιτλιν, τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από 2μιση χρόνια σχέσης, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον ενθουσιασμό του που θα γινόταν πατέρας.

Ο Τζον Στάμος έγινε πατέρας – Το ελληνικό όνομα που έδωσε στο γιο του [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Όπως είχε πει: «Περίμενα σε όλη μου τη ζωή γι’ αυτό. Απλά δεν μπορώ. Είμαι ήδη τόσο ενθουσιασμένος... Ονειρεύομαι το μωρό μας. Θέλω να πω, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Ο ηθοποιός, νιώθει πως το να γίνει γονέας, αντιπροσωπεύει μια νέα φάση στη ζωή του. Όπως δήλωσε στο Entertainment Tonight: «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα παιδί τώρα. Εννοώ, πως έχω κάνει ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιος... Είχα την πιο ευλογημένη ζωή στον πλανήτη και το πιο ειλικρινές πράγμα που θα μπορούσα να κάνω, δεν το είχα κάνει».

This is the longest 9 months of my life! #cantwait 4 #fatherhood

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on Mar 21, 2018 at 7:19pm PDT

Ο Τζον είναι πεπεισμένος ότι βρήκε το «σωστό κορίτσι» για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Και όπως αποκάλυψε, η σύζυγός του ήταν «εξαιρετική» καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on Feb 10, 2018 at 3:36pm PST

Όπως είπε: «Είναι τόσο όμορφη, έγκυος. Είναι τόσο μαγικό. Είναι το πιο χαριτωμένο πρόσωπο που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου και χειρίζεται την εγκυμοσύνη σαν πρωταθλητής. Κάθε μέρα της λέω ‘τα πας τόσο καλά’. Κάθε μέρα που είμαι μαζί της, συνειδητοποιώ,, πρώτα απ’ όλα, πόσο τυχερός είμαι. Είναι μαγικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζον Στάμος Πατέρας Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ