Ομηρία σε πτήση της AirChina -Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ομηρία σε πτήση της AirChina -Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους [εικόνες]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ζενγκζού έκανε αεροσκάφος της AirChina, καθώς επιβάτης κρατούσε όμηρο μια αεροσυνοδό.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 08:40 της Κυριακής από την Τσανγκσά, με προορισμό το Πεκίνο στις 11:00 το πρωί. Στο αεροσκάφος σήμανε συναγερμός λόγω της ομηρείας με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσγειωθεί εκτάκτως στην κεντρική Κίνα στις 09:59.

Ομηρία σε πτήση της AirChina -Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Κίνας ανέφερε σε δήλωσή της πως ένας άνδρας επιβάτης της πτήσεις 1350 της Air China, που δεν έχει προσδιοριστεί, προσπάθησε, με τη χρήση ενός στυλό να κρατήσει «υπό πίεση» μία αεροσυνοδό.

Ευτυχώς, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγείας τους.

Από την πλευρά της, η Air China ανακοίνωσε ότι η αλλαγή του αεροδρομίου προσγείωσης οφείλεται σε «λόγους δημόσιας ασφάλειας» και ότι οι αρχές ανέλαβαν να χειριστούν την κατάσταση.

Air China #CA1350 from Changsha to Beijing was diverted to Zhengzhou after a crew member was held hostage by a male passenger. pic.twitter.com/uFbnqxLTrX

Déroutement cause prise d'otage par un déséquilibré dans un avion (A321/B-6792) de Air China (#CA1350) - https://t.co/OPOmGfWlzK @crashaerien pic.twitter.com/EUa5EwP5Af

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AirChian ομηρεία αεροσυνοδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ