Με αυτόν τον γοητευτικό σεφ είχε σχέση η Μέγκαν Μαρκλ πριν τον Χάρι- Ο απίστευτος λόγος που χώρισαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Με αυτόν τον γοητευτικό σεφ είχε σχέση η Μέγκαν Μαρκλ πριν τον Χάρι- Ο απίστευτος λόγος που χώρισαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον διάσημο Καναδό σεφ Κόρι Βολέτο είχε σχέση η Μέγκαν Μαρκλ πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Χάρι.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δύο χρόνια, αλλά η σχέση τους μόλις τρεις μήνες πριν η Μέγκαν γνωρίσει τον γαλαζοαίματο και σύντομα σύζυγό της.

Με αυτόν τον γοητευτικό σεφ είχε σχέση η Μέγκαν Μαρκλ πριν τον Χάρι- Ο απίστευτος λόγος που χώρισαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βέβαια, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο λόγος που χώρισαν, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail, ο λόγος ήταν μία συνταγή για... ζυμαρικά.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του σεφ, δεν ήταν ο ίδιος που έφερε το «τέλος» στην σχέση της, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ η οποία έκανε σαν «πρίμα- ντόνα», λόγω της αναγνωρισιμότητας από την τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, το Suits.

Η Μέγκαν Μαρκλ, λοιπόν, δεν έχανε την ευκαιρία λόγω της προβολής της να κλείνει συνεχώς τα καλύτερα τραπέζια σε εστιατόρια, πράγμα που έκανε έξω φρενών τον Κόρι Βιτέλο.

Με αυτόν τον γοητευτικό σεφ είχε σχέση η Μέγκαν Μαρκλ πριν τον Χάρι- Ο απίστευτος λόγος που χώρισαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο αυτό που φαίνεται πως τον έκανε να της πει το «αντίο» ήταν ένα πιάτο μακαρόνια, την συνταγή του οποίου η Μέγκαν Μαρκλ παρουσίασε σε φίλους του τότε ζευγαριού ως δική της, ενώ το πιάτο το είχε δημιουργήσει ο Καναδός σεφ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014, μόλις ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της Μέγκαν Μαρκλ με τον παραγωγό ταινιών Τρέβορ Ενγκελσον.

Με αυτόν τον γοητευτικό σεφ είχε σχέση η Μέγκαν Μαρκλ πριν τον Χάρι- Ο απίστευτος λόγος που χώρισαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως, η μόνη επίσημη δήλωση που έχει κάνει ο εντυπωσιακός πρώην της Μέγκα Μαρκλ στην Daily Mail είναι ότι την χαρακτήρισε «υπέροχη» και πως είναι πολύ υπερήφανος για εκείνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ