Επίθεση στο Πεδίο του Αρεως: Τα κενά στην κατάθεση της βοηθού οδοντιάτρου - iefimerida.gr

Επίθεση στο Πεδίο του Αρεως: Τα κενά στην κατάθεση της βοηθού οδοντιάτρου

Στο μικροσκόπιο των αρχών οι καταγγελίες της 25χρονης για την απόπειρα βιασμού στο πεδίο του Αρεως/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει μπει η πρώτη κατάθεση της 25χρονης που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού το βράδυ της Τετάρτης, κοντά στη ΓΑΔΑ.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ερευνούν όλα τα στοιχεία ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές διαπιστώνονται κάποια κενά στην πρώτη περιγραφή της κοπέλας για το τι ακριβώς συνέβη, τα οποία και θέλουν περαιτέρω διερεύνηση.

Αυτό, που οι αστυνομικές πηγές χαρακτηρίζουν ως το πρώτο παράδοξο είναι πως η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου στην πρώτη της αναφορά στους αστυνομικούς επεσήμανε πως δεν είχε μαζί της τσάντα, τη στιγμή που έφευγε από τη δουλειά της και της επιτέθηκε ο δράστης.

Οι αστυνομικοί θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο να μην είχε μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της, γεγονός που γεννά πολλά και αναπάντητα ερωτηματικά. Επιπλέον μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί από τους αστυνομικούς κάποιος περίοικος που να άκουσε τις κραυγές βοηθείας της κοπέλας, ειδικά την ώρα που εκείνος τη μαχαίρωνε σε στήθος, στέρνο και πόδι.

Αλλο ένα σημείο, το οποίο χαρακτηρίζουν περίεργο είναι ό,τι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα ο δράστης είχε συνεργό. Επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος «δράκος» όταν κάνει προσπάθεια να βιάσει κάποια κοπέλα διαφεύγει με συνεργό.

Πάντως σημαντική συμβολή στις έρευνες θα έχει ο εντοπισμός βίντεο από τα καταστήματα που βρίσκονται παραπλεύρως.

Μέχρι τώρα η έρευνα για να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας δεν είχε αποτελέσματα και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. Επίσης σημαντική βοήθεια θα δώσουν τα σκισμένα ρούχα της 25χρονης, που θα ζητήσουν οι άνδρες της Ασφάλειας και πρόκειται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, στην προσπάθεια να εντοπιστεί DNA, του φερόμενου ως βιαστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οδοντίατρος επίθεση Πεδίον Αρεως
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ