ΑΕΚ: Τα είπαν αλλά δεν τα... βρήκαν Μελισσανίδης-Χριστοδουλόπουλος για νέο συμβόλαιο - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Τα είπαν αλλά δεν τα... βρήκαν Μελισσανίδης-Χριστοδουλόπουλος για νέο συμβόλαιο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όλο το… ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ έχει πέσει πάνω στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχει κάνει ρεκόρ συμμετοχών και γκολ και οδηγεί την ΑΕΚ προς την επιστροφή στους τίτλους. Ωστόσο, επειδή έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το νέο συμβόλαιο του Λάζαρου (τελειώνει τον Ιούνιο και υπάρχει οψιόν για ακόμη ένα χρόνο), υπάρχει και έντονη ανησυχία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την περασμένη Τρίτη συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε το αφεντικό της ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να τηρήσει το +1 που έχει προ-συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών (αμοιβή 320.000 ευρώ του χρόνου) καθώς αυτό για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, είναι θέμα τιμής και αρχής.

Πάντως, η πλευρά του Λάζαρου περιμένει μια πολύ καλή πρόταση, με επέκταση συμβολαίου για ακόμη 2-3 χρόνια με πολύ υψηλότερες αποδοχές. Και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε η πρόταση, αλλά ούτε και συμφωνία για να μείνει ο Λάζαρος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ