MasterChef: Δάκρυα και συγκίνηση στο Mystery Box -Τι κρύβει [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Δάκρυα και συγκίνηση στο Mystery Box -Τι κρύβει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το MasterChef φαίνεται πως γίνεται το παιχνίδι της ανατροπής με τους κριτές να επιφυλάσσουν εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε τον Σάββα να χάνει από τον Χρήστο, ωστόσο, παρέμεινε στον διαγωνισμό μαγειρικής και επέστρεψε στο σπίτι, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες.

Στο σημερινό επεισόδιο, όπως μας προϊδεάζει το τρέιλερ, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες εκπλήξεις.

Το Mystery Box τους ξαφνιάζει και τους συγκινεί, καθώς δεν κρύβει υλικά, αλλά tablets με μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους. Αυτό που καλούνται οι παίκτες να κάνουν είναι να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν πιάτα εμπνευσμένα από προσωπικές στιγμές. Ενας θα είναι ο νικητής.

Στο τέλος της ημέρας, μια έξοδος με αέρα Ανατολής στο εστιατόριο του Σελίμ Σελτζούκ περιμένει τους διαγωνιζόμενους για να χαλαρώσουν και να επιστρέψουν έτοιμοι για την τελική ευθεία του MasterChef.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef δοκιμασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ