Αγνώριστη η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Λούις Ντρέιφους [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστη η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Λούις Ντρέιφους [εικόνες]

Η ηθοποιός ΤΖούλια Λούις Ντρέιφους. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνώριστη είναι η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Λούις Ντρέιφους, αν και ευτυχώς φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά μετά την μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

Αγνώριστη η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Λούις Ντρέιφους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Veep» φαινόταν υγιής και χαλαρή, σε έξοδό της για ψώνια στην Fifth Avenue του Μπέβερλι Χιλς.

Η 57χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τον περασμένο Σεπτέμβριο πως έχει καρκίνο του μαστού και ξεκίνησε χημειοθεραπείες αργότερα το φθινόπωρο. Η ηθοποιός, με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη, και νικήτρια πολλών βραβείων Emmy, ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες της τον Ιανουάριο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον επόμενο μήνα, ενημερώνοντας μάλιστα τους οπαδούς της στο Instragram: «Σπουδαίοι γιατροί, εξαιρετικά αποτελέσματα, νιώθω ευτυχισμένη και έτοιμη να ροκάρω μετά το χειρουργείο. Έι, καρκίνε! Στο διάολο».

Hoorah! Great doctors, great results, feeling happy and ready to rock after surgery. Hey cancer, “Fuck you!” Here’s my first post-op photo.

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on Feb 14, 2018 at 10:40am PST

Αγνώριστη η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Λούις Ντρέιφους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι παραγωγοί καθυστέρησαν τα γυρίσματα της έβδομης και τελευταίας σεζόν της σειράς «Veep» του HBO προκειμένου να ολοκληρώσει τη θεραπεία της. Αναμένεται να αρχίσουν και πάλι τον Αύγουστο για να παιχτούν στις οθόνες το 2019, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ