Καρατζαφέρης: Ας μην κοροϊδεύομαστε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με χρειάζονται μετεκλογικά - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Ας μην κοροϊδεύομαστε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με χρειάζονται μετεκλογικά

Καρατζαφέρης: Ας μην κοροϊδεύομαστε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι είναι ο μόνος που δεν έχει δεσμευτεί με υπογραφές, υποστήριξε ότι μετεκλογικά είναι απαραίτητος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Κανάλι 1 Πειραιά», δήλωσε: «Μην κοροϊδευόμαστε. Η Ελλάδα έχει απαιτήσεις. Το αντιλαμβάνονται και οι δύο τους, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, ότι είμαι απαραίτητος μέσα στην επόμενη μέρα. Για να υπάρχει κάποιος που δεν έχει δεσμευτεί, για να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις. Γνωρίζουν και οι δύο τους, ότι την επόμενη μέρα, δεν μπορούν να κάνουν καμία απόκλιση από αυτά που έχουν δεσμευτεί. Έχουν υπογράψει. Θα ευτελιστούν και θα ξεφτιλιστούν. Με θέλουν γιατί δεν έχω υπογράψει. Για να μου χρεώνουν, ή να μου πιστώνουν ανάλογα, τις διάφορες αποκλίσεις, από αυτά τα οποία ήδη έχουν εγγράφως δεσμευτεί».

Και προσέθεσε: «Δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη σε ανθρώπους, που άλλα έλεγαν στο Υπουργικό Συμβούλιο, και άλλα έκαναν μετά. Άλλα είχαμε συμφωνήσει, και άλλα έπραξαν μετά. Πώς μπορώ να έχω εμπιστοσύνη σε κάποιους που δεν φέρνουν καμία αντίρρηση στις απαιτήσεις της τρόικας;».

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του ευχήθηκε στον κ Βενιζέλο: «Ένας άλλος Βενιζέλος στην ηγεσία ενός κόμματος, μετά από έναν ολόκληρο αιώνα. Εύχομαι στο φίλο Βαγγέλη Βενιζέλο να φτάσει στο 10% του μεγάλου Ελευθέριου Βενιζέλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ