Σκηνή-σοκ σε πάρκο στην Αγγλία: Καμηλοπάρδαλη έσπασε με το κεφάλι παράθυρο αυτοκινήτου [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκηνή-σοκ σε πάρκο στην Αγγλία: Καμηλοπάρδαλη έσπασε με το κεφάλι παράθυρο αυτοκινήτου [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έπαθαν οι επισκέπτες ενός πάρκου σαφάρι στην Αγγλία όταν μια καμηλοπάρδαλη έκανε θρύψαλα το παράθυρο του αυτοκινήτου τους.

Το πελώριο ζώο έχωσε το κεφάλι του μέσα στο αυτοκίνητο προφανώς σε αναζήτηση τροφής, αλλά η οδηγός αν και αρχικά γέλασε, μάλλον φοβήθηκε και ανέβασε το τζάμι του παραθύρου με αποτέλεσμα να μαγκώσει την καμηλοπάρδαλη, η οποία τραβήχτηκε. Το παράθυρο έσπασε και τα θραύσματα τινάχτηκαν τριγύρω προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.

Σκηνή-σοκ σε πάρκο  στην Αγγλία: Καμηλοπάρδαλη έσπασε με το κεφάλι παράθυρο αυτοκινήτου [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Τη σκηνή στο "West Midland Safari Park" κοντά στο Μπέρμιγχαμ κατέγραψε ο οδηγός άλλου αυτοκινήτου. Οι υπεύθυνοι του πάρκου εξέτασαν το ζώο, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και ερευνούν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνουν, οι επισκέπτες του πάρκου επιτρέπεται να ταϊζουν κάποια ζώα βγάζοντας το χέρι από το μισόκλειστο παράθυρο του αυτοκινήτου τους, όχι όμως ελέφαντες, στρουθοκαμήλους και τα σαρκοφάγα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγγλία ΠΑΡΚΟ ΣΑΦΑΡΙ καμηλοπάρδαλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ