Γνωστή τραγουδίστρια απαντά για τις φήμες που την θέλουν ανιψιά ή κόρη της Χαρούλας Αλεξίου - iefimerida.gr

Γνωστή τραγουδίστρια απαντά για τις φήμες που την θέλουν ανιψιά ή κόρη της Χαρούλας Αλεξίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Χαρούλα Αλεξίου όταν βρεθήκαμε, με κοιτούσε με ένα περίεργο ύφος και κόμπλαρα τρελά».

Η ομοιότητά της με την Χαρούλα Αλεξίου έχει πυροδοτήσει διάφορες... περίεργες φήμες, τις οποίες σήμερα η ίδια σπεύδει να διαψεύσει. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου.

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν για πολλά και διάφορα, ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων ότι οι φήμες που την θέλουν ανιψιά ή ακόμη και κόρη της Χαρούλας Αλεξίου, λόγω της ομοιότητάς τους, δεν έχουν καμιά μα καμιά υπόσταση.

  • «Πολλοί πιστεύουν ότι είσαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου»

«Όχι, ούτε καν. Το έχω ακούσει αυτό, λένε πως είμαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου, ότι είμαι κόρη της, ότι έχω κάποια συγγένεια μαζί της».

  • «Πώς έχει προκύψει αυτή η φήμη;»

«Η Χαρούλα με γνώρισε σε μια συναυλία που ήμουν με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Μετά από μερικούς μήνες με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση για να είμαστε μαζί το χειμώνα σε σχήμα. Είχε μια παραμυθένια ροή όλο αυτό που έχω ζήσει».

  • «Πώς ένιωσες όταν σου τηλεφώνησε;»

«Ό,τι είχα ξυπνήσει και νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Με ρώτησε αν θέλω να τραγουδήσω μαζί της κι εννοείται ότι πήγα αμέσως. Σε σχέση με την ομοιότητα μας, η ίδια, όταν βρεθήκαμε, με κοιτούσε με ένα περίεργο ύφος και κόμπλαρα τρελά. Μου είπε: ''Μου μοιάζεις, είσαι έτσι όπως ήμουν μικρή''. Η Χαρούλα λειτούργησε ως μαμά, έτσι την ένιωσα, αλλά και ως δισκογραφική νονά. Στο χώρο είμαι γύρω στα 20 χρόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ