Μητέρα 5 παιδιών αποφάσισε να σπουδάσει -Σήμερα όλο το Internet μιλάει γι' αυτή την φωτογραφία αποφοίτησης

Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά αν πιστεύεις πραγματικά σε αυτά και ποτέ δεν είναι αργά να παλέψεις για να τα πραγματοποιήσεις.

Είναι φορές που δυσάρεστα γεγονότα μάς κάνουν να χάνουμε την ελπίδα μας και να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια για καλύτερες μέρες.

Ομως, η ζωή τρέχει, θέλει να προχωράμε και να ελπίζουμε στο καλύτερο. Μια φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και φέρει ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Mια γυναίκα κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, πιστεύοντας στις δυνάμεις της.

Μετά από μια σειρά, αλλεπάλληλων θλιβερών γεγονότων, η Ieshia Champs έδειξε ότι ο άνθρωπος όλα τα μπορεί. Η Ieshia Champs είναι 33 ετών και μητέρα πέντε παιδιών. Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα για εκείνη τα τελευταία χρόνια.

Μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της τα έκανε όλα στάχτη, έχασε τον σύντροφό της μετά από μάχη με τον καρκίνο το 2009, έχασε την μητέρα της από εγκεφαλικό, και το ίδιο διάστημα έχασε και τη δουλειά της. Η Ieshia Champs σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. Όλα, όμως, άλλαξαν μετά από μια απόφαση.

Δείτε την φωτογραφία για την οποία μιλάει όλο το ίντερνετ, στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα viral Νομική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ