Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] - iefimerida.gr

Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες]

Μέγκαν Μαρκλ /Φωτογραφία: ΑΡ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το γάμο της χρονιάς, αυτόν της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, και φυσικά τα στοιχήματα για το σχεδιαστή του νυφικού πέφτουν βροχή.

Αν και κανείς δεν πρόκειται να μάθει πριν τις 19 Μαΐου τον άνθρωπο που σχεδιάζει το φόρεμα που θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής της, τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για το ποιος θα είναι ο οίκος που θα ράψει το νυφικό της μέλλουσας δούκισσας του Σάσεξ, πληθαίνουν.

Οι πρόβες το τελευταίο διάστημα εντείνονται και κατά πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ γίνονται τόσο στο παλάτι του Κένσιγκτον, όσο και σε ένα μυστικό μέρος στο Λονδίνο που δεν έχει καταφέρει να ανακαλύψει μέχρι ώρας κανείς.

Σίγουρο θεωρείται ότι την Μέγκαν Μαρκλ συμβούλευσε αλλά και συνοδεύει στις πρόβες η φίλη της στιλίστρια Τζέσικα Μαλρόνι η οποία θα είναι και η Κυρία επί των Τιμών στο γάμο, θα έχει δηλαδή ρόλο αντίστοιχο με αυτόν της Πίπα Μίντλετον στο γάμο της Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Οι σχεδιαστές που ακούγονται

Ενώ το σχεδιαστικό δίδυμο Ralph & Russo, φόρεμα του οποίου φόρεσε και στην επίσημη φωτογράφιση το αρραβώνα η Μέγκαν Μαρκλ, εμφανιζόταν σχεδόν ως σίγουρο ότι θα σχεδιάζει και το νυφικό, τις τελευταίες ημέρες έχουν επανέλθει οι φήμες για τον οίκο Alexander McQueen (ο οποίος έχει και εμπειρία μιας και η επικεφαλής σχεδιάστριά του Σάρα Μπέρτον είχε σχεδιάσει το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον) αλλά και για τον Erdem. Μάλιστα, ο τελευταίος φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες καθώς έχει τη βάση του στο Λονδίνο αλλά είναι και Καναδικής (εκτός από τουρκικής) καταγωγής. Ετσι, η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να τιμήσει και τη χώρα καταγωγής της. Επιπλέον ο Erdem αποτελεί αγαπημένο σχεδιαστή της Κέιτ Μίντλετον, όπως και η Jenny Packham η οποία φημίζεται για τα υπέροχα νυφικά της και αγαπά ιδιαίτερα η δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Επίσης, πιθανότητες για να σχεδιάσουν το πριγκιπικό νυφικό συγκεντρώνουν και ο Roland Mouret, φίλος της Μέγκαν Μαρκλ αλλά και ο Ισραηλινός σχεδιαστής Inbar Dror.

Το νυφικό θεωρείται ότι θα σέβεται τις παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας, θα είναι δηλαδή σε γενικές γραμμές κλειστό χωρίς έξαλλα ντεκολτέ και πλάτες, θα έχει όγκο και ουρά. Σίγουρα, όμως, κατά κάποιο τρόπο θα έχει και την υπογραφή της Μαρκλ, η οποία θα θέλει σίγουρα το νυφικό να εκφράζει και το προσωπικό της στιλ.

Πάντως, για την Μέγκαν Μαρκλα αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει νυφικό. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την 36χρονη ενώ είχε βάλει νυφικό (με την υπογραφή της Anne Barge) και για τις ανάγκες τους ρόλου της στο Suits.

Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τότε, με αφορμή το γεγονός ότι η Ρέιτσελ που υποδυόταν στο Suits θα παντρευόταν, είχε ερωτηθεί από το περιοδικό Glamour ποιοι είναι οι δικοί της αγαπημένοι σχεδιαστές νυφικών. Και εκείνη είχε απαντήσει κάνοντας την έκπληξη: «Η γαλλίδα Delphine Manivet και ο πρωτοεμφανιζόμενος Christos Costarellos καθώς ξεχωρίζουν για τα μοναδικά και όμορφα νυφικά τους». Για την ιστορία είχε προσθέσει ότι είναι πάντα φαν του Elie Saab και ότι τα νυφικά J.Mendel είναι πάντα εντυπωσιακά.

Είχε πει ακόμη τότε, περιγράφοντας το ιδανικό νυφικό για εκείνη, ότι δεν απέχει και ιδιαίτερα από εκείνο που φόρεσε ως Ρέιτσελ στο Suits. «Κλασικό και παραμυθένιο με κάποια σύγχρονη λεπτομέρεια. Προσωπικά προτιμώ τα νυφικά που είναι ευφάνταστα ή απλά ρομαντικά». Είχε δηλώσει ακόμη ότι της άρεσε το νυφικό της Καρολίν Μπεσέτ Κένεντι, το οποίο έφερε την υπογραφή του Narciso Rodriguez και έχει περάσει στην ιστορία ως πρωτοποριακό για την εποχή του λόγω του μίνιμαλ στιλ του.

Πάντως σύμφωνα με την παράδοση το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να είναι φθηνότερο από αυτό της Κέιτ Μίντλετον, το οποίο στοίχισε 150.000 λίρες και επίσης πρέπει να λάβει την έγκριση της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Είναι πολύ σημαντικό το νυφικό να ταιριάζει στο χώρο και στην περίσταση» εξηγεί ο σχεδιαστής Σάσι Χόλφορντ που είχε σχεδιάσει το νυφικό της συζύγου του εγγονού της Ελισάβετ Πίτερ Φιλιπς. «Τα μεγάλα δωμάτια και το βαρύ στιλ του κάστρου των Γουίνδσορ και του ναού του Αγίου Γεωργίου συνεπάγονται ότι το νυφικό θα πρέπει να έχει λεπτομέρειες τέτοιες που να είναι ορατές από μακριά και φυσικά να είναι έτσι ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες και το στιλ ενός βασιλικού γάμου. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ενσωματώνει τη λαμπερή, χολιγουντιανή πλευρά της προσωπικότητας της νύφης».

Τα νυφικά Christos Costarellos

Νυφικά πραγματικά υψηλής ραπτικής, made in Greece, σίγουρα ξεχωριστά, προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Με λεπτομέρειες από δαντέλα, αλλά μίνιμαλ, κλασικά στη βάση τους αλλά με λεπτομέρειες σημερινές, όγκο σε σημεία αναπάντεχα, όπως τα μανίκια, σίγουρα ρομαντικά, τα νυφικά Christos Costarellos κερδίζουν την προτίμηση γυναικών με στιλ, που ξέρουν από μόδα και εκτιμούν την υψηλή ραπτική. Και προφανώς η Μέγκαν Μαρκλ ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών.

Δείτε κάποιες από τις νυφικές δημιουργίες Christos Costarellos από τις συλλογές για τη φετινή Ανοιξη και το Φθινόπωρο:

Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Νυφικό Ελληνα σχεδιαστή είχε πει ότι ήθελε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ -Christos Costarellos [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ