Αγνώριστος ο Τομ Χάρντι ως Αλ Καπόνε [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστος ο Τομ Χάρντι ως Αλ Καπόνε [εικόνες]

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνώριστος είναι ο Τομ Χάρντι μετά τη δραματική του μεταμόρφωση προκειμένου να υποδυθεί το διαβόητο αφεντικό του εγκλήματος, Αλ Καπόνε.

Ο 40χρονος ηθοποιός, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του «Fonzo» που θα ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του Καπόνε καθώς πολεμούσε με την άνοια ως αποτέλεσμα της νευροσύφιλης.

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on Apr 11, 2018 at 9:53pm PDT

Ο Τομ Χάρντι φυσικά, έχει μεταμορφωθεί σε ηλικιωμένο και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες φοράει προσθετικά στο πρόσωπό του. Ένα στιγμιότυπο τον δείχνει επίσης με μια γκρίζα περούκα ενώ διακρίνεται και μια ουλή στο πρόσωπο.

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on Apr 10, 2018 at 8:45am PDT

Οι φωτογραφίες αυτές έρχονται εβδομάδες αφότου έδωσε στους οπαδούς του μια πρώτη ματιά του εαυτού του στο ρόλο του Αλ Καπόνε.

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on Apr 6, 2018 at 4:57pm PDT

Σύμφωνα με την παραγωγή, η βιογραφία, σε σκηνοθεσία Τζος Τρανκ, θα εξετάσει πώς το «παρελθόν του Καπόνε έγινε παρών καθώς οι θλιβερές αναμνήσεις της βίαιης καταγωγής του τον ακολουθούν διαρκώς». Στην ταινία αναμένεται επίσης να παρουσιαστούν στιγμές ανασκόπησης από τη ζωή του ως νεαρού γκάνγκστερ.

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on Apr 10, 2018 at 8:52am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τομ χάρντι Αλ Καπόνε ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ