Εξαλλη η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ –«Κάλεσαν 2.000 άγνωστους και όχι εμάς» - iefimerida.gr

Εξαλλη η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ –«Κάλεσαν 2.000 άγνωστους και όχι εμάς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλη είναι η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ με το γεγονός πως η Μέγκαν έχει «καλέσει ξένους στο βασιλικό γάμο της και όχι την οικογένειά της».

Η Σαμάνθα Γκραντ αντέδρασε έντονα στο γεγονός πως κανείς από την οικογένειά της δεν έχει προσκληθεί στο γάμο και επέκρινε το ζευγάρι για την έλλειψη «σεβασμού».

Εξαλλη η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ –«Κάλεσαν 2.000 άγνωστους και όχι εμάς» | iefimerida.gr 0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του αποφάσισαν να προσκαλέσουν επιπλέον 1.200 άτομα στον εορτασμό του γάμου τους στο Κάστρο Ουίνσδορ στις 19 Μαϊου, με το παλάτι να ανακοινώνει την Τετάρτη πως οι παγκόσμιοι ηγέτες και οι πολιτικοί δε θα συμπεριληφθούν στη λίστα των καλεσμένων. Μεταξύ αυτών, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η Τερέζα Μέι αλλά και το ζεύγος Ομπάμα.

Και η αδερφή της, Σαμάνθα Γκραντ φρόντισε να τονίσει χθες πως ούτε η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της νύφης, έχουν δεχθεί πρόσκληση.

Η Γκραντ έγραψε χθες στο Twitter: «Η οικογένεια Μαρκλ αναμένει τα προσκλητήρια του γάμου. Κανείς δεν έχει παραλάβει το δικό του. Ακόμη περιμένουμε. Ελπίζω πως το Λονδίνο θα είναι μια πόλη φιλική για άτομα σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ενθουσιασμένη!».

Εξαλλη η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ –«Κάλεσαν 2.000 άγνωστους και όχι εμάς» | iefimerida.gr 1

Την ίδια μέρα, η Γκραντ που χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας, άλλαξε την εικόνα της με δύο φωτογραφίες της μαζί με την ηθοποιό, από την εποχή που ήταν ακόμη παιδιά. Είπε πως η μία από αυτές, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της την Μέγκαν, ήταν η «αγαπημένη της εποχή».

Αλλά η Γκραντ, που έχει μιλήσει πολλές φορές κατά της αδερφής της και γράφει και ένα βιβλίο γι’ αυτήν, αργότερα μοιράστηκε ένα σκληρό μήνυμα που αναφερόταν στην ανακοίνωση του παλατιού πως μέλη του κοινού από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο θα προσκληθούν στις εορταστικε εκδηλώσεις.

«Το θέμα δεν είναι η συγγένεια καθώς προσκαλούνται πάνω από 1.000 τελείως ξένοι άνθρωποι» τουίταρε.

Εξαλλη η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ –«Κάλεσαν 2.000 άγνωστους και όχι εμάς» | iefimerida.gr 2

«Η οικογένεια είναι οικογένεια. Έχω έναν θείο που τον έχω δει μόνο μία φορά αλλά δε θα έλεγα ποτέ πως δεν είναι οικογένειά μου επειδή δεν είμαστε κοντά. Οι ανθρωπιστές προχωρούν προς τα εμπρός με αγάπη και καλοσύνη ειδικά προς την οικογένειά τους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο καπνός και οι καθρέφτες δεν μπορούν να κρύψουν τον ελέφαντα από το δωμάτιο. Από σεβασμό, παράδοση και ανθρωπισμό, η οικογένεια Μαρκλ θα έπρεπε να προσκληθεί αν προσκληθούν 2.000 εντελώς ξένοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ