Ο σύζυγος της Εμιλι Ραταϊκόφσκι της έκανε πρόταση γάμου με... συνδετήρα αντί για δαχτυλίδι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο σύζυγος της Εμιλι Ραταϊκόφσκι της έκανε πρόταση γάμου με... συνδετήρα αντί για δαχτυλίδι [βίντεο]

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με το σύζυγό της Σεμπάστιαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν μεγάλη έκπληξη, αλλά χθες το βράδυ, το μοντέλο αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για πρώτη φορά.

Μιλώντας στην εκπομπή «The Tonight Show», η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε πώς την έκανε την πρόταση γάμου.

Ο σύζυγος της Εμιλι Ραταϊκόφσκι της έκανε πρόταση γάμου με... συνδετήρα αντί για δαχτυλίδι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Μου έκανε πρόταση γάμου στο Minetta Tavern (ένα γαλλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη) και δεν είχε δαχτυλίδι» εξήγησε το μοντέλο. «Και τότε πήρε τον συνδετήρα που συνόδευε το λογαριασμό μας και έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, κάτι το οποίο βρήκα πολύ ρομαντικό. Και μετά φτιάξαμε τα πραγματικά μας δαχτυλίδια».

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Feb 23, 2018 at 1:32pm PST

Στη συνέχεια, η Ραταϊκόφσκι περιέγραψε λεπτομερώς το πώς παντρεύτηκαν. «Είμαστε δύο ενδιαφέροντες άνθρωποι και πρέπει να περάσουν 24 ώρες προτού πας στο Δημαρχείο και πάρεις την άδεια, ίσως επειδή δε θέλουν οι γάμοι να γίνονται όπως στο Λας Βέγκας. Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 24 ώρες για να το σκεφτείς. Έτσι πήγαμε στην Chinatown και αγοράσαμε λίγο χρυσό και τότε μου είπε: ‘Ας τον λιώσουμε για να φτιάξουμε τα δαχτυλίδια μας’. Τότε κι εγώ του απάντησα ότι δεν μπορούμε απλά να λιώσουμε το χρυσό, είναι δύσκολο, αλλά στη συνέχεια πήγε σε κάποιο κατάστημα στο κέντρο της πόλης και συνάντησε αυτόν τον ωραίο άνθρωπο – αυτό συνέβη το βράδυ πριν από το γάμο μας – και αυτός ο καλός Ισραηλινός του είπε ‘ξέρω πώς να το κάνω’. Τότε πήγαμε στο εργαστήριό του, όπου και έλιωσε τον χρυσό και έφτιαξε τα δαχτυλίδια. Υποτίθεται πως είναι προσωρινά, αλλά έχω δεθεί με το δαχτυλίδι μου και δε θέλω να το ξεφορτωθώ. Είναι κάτι που το νιώθω πολύ δικό μου και μοναδικό».

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Mar 2, 2018 at 8:04am PST

Όσον αφορά στον απροσδόκητο γάμο της, η Ραταϊκόφσκι είπε στον παρουσιαστή, Τζίμι Φάλον: «Υποθέτω πως ποτέ δεν ήξερα πώς θα ήθελα να είναι ο γάμος μου, ίσως γι’ αυτό δεν ήταν και τόσο παραδοσιακός».

Ανέφερε επίσης, πως το πορτοκαλί κοστούμι Zara που φορούσε στην τελετή, όπως αποδείχθηκε, ήταν μέρος του σχεδίου, ώστε να «περάσουν απαρατήρητοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ