Ανατριχιαστικό βίντεο: Δείτε πώς γίνεται μια ανόρθωση γλουτών αλά Brazil [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικό βίντεο: Δείτε πώς γίνεται μια ανόρθωση γλουτών αλά Brazil [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το Λος Άντζελες είναι η πρωτεύουσα των πλαστικών επεμβάσεων για αύξηση στήθους, το Μαϊάμι είναι το επίκεντρο των πλαστικών στα οπίσθια.

Και κανείς δεν ξέρει καλύτερα τη δουλειά του από τον Δρ. Κωνσταντίνο Μεντιέτα. Είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός στην περιοχή για μία από τις όλο και πιο δημοφιλείς πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις: την βραζιλιάνικη ανόρθωση των οπισθίων.

Η βραζιλιάνικη ανόρθωση των οπισθίων είναι απλά ένα πιασάρικο όνομα στο μάρκετινγκ για να μια διαδικασία που περιλαμβάνει σχολαστική λιποαναρρόφηση και μεταφορά λίπους. Το λίπος που προέρχεται από το κάτω μέρος της πλάτης, την κοιλιά και μερικές φορές τα χέρια και τους μηρούς, αναρροφάται και στη συνέχεια εγχέεται στα οπίσθια μέσω μικροσκοπικών τομών. Ο χειρουργός γεμίζει και διαμορφώνει ολόκληρη την περιοχή, δίνοντας μια πιο καλοσχηματισμένη μέση και ανορθωμένα οπίσθια και γοφούς. Και οι πελάτες δεν ζητούν μόνο μεγαλυερα οπίσθια – μερικές φορές ζητούν και μικρότερα.

Το Harper’s Bazaar παρακολούθησε μια τέτοια χειρουργική επέμβαση, αν φυσικά το αντέχετε και δείτε τα θεαματικά αποτελέσματα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανόρθωση γλουτών επέμβαση βραζιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ