Στους δρόμους κάτοικοι Κηφισιάς και Διονύσου -Για τα διόδια σε Αγ. Στέφανο και Βαρυμπόμπη - iefimerida.gr

Στους δρόμους κάτοικοι Κηφισιάς και Διονύσου -Για τα διόδια σε Αγ. Στέφανο και Βαρυμπόμπη

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία σταθμών διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης, διοργανώνουν οι δήμοι Κηφισιάς και Διονύσου, την Κυριακή 22 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 13:00, στη γέφυρα Βαρυμπόμπης.

Οι δύο δήμοι αναφέρουν, σε κοινή ανακοίνωσή τους, ότι η πρόσφατη έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων θα οδηγήσει στην εγκατάσταση διοδίων με την τοποθέτηση ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικής χρέωσης διοδίων τελών και ζητούν να τροποποιηθεί η σχετική Σύμβαση Παραχώρησης ώστε να αποτραπεί κάτι τέτοιο στους ανωτέρω κόμβους.

Να σημειωθεί ότι οι δήμαρχοι Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης κατέθεσαν αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής της σχετικής απόφασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ