«Η κακιά η ώρα φταίει...», λέει ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας [βίντεο] - iefimerida.gr

«Η κακιά η ώρα φταίει...», λέει ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας [βίντεο]

Φωτογραφία: tvstar.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην... «κακιά ώρα» απέδωσε ο 65χρονος από την Ερέτρια τα αίτια που τον οδήγησαν στη δολοφονία του 70χρονου αδερφού του.

Ειδικότερα, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, όταν ο 70χρονος έφτανε στην οικία του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας.

Αρχικά ο 65χρονος φέρεται να μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε πως σπεύδει στο χωριό. Στη συνέχεια ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και απειλές. Αμεσα ο 70χρονος, που ήταν μαζί με τη σύζυγό του κάλεσαν την Αστυνομία καθώς, όπως επισημαίνεται, φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

«Η κακιά η ώρα φταίει...», λέει ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, ο 65χρονος είχε ήδη προλάβει να κρυφτεί πίσω από θάμνους της αυλής και όταν έφτασε στο σημείο ο αδερφός του προέβη στον θανάσιμο τραυματισμό του. Λίγο μετά το περιστατικό αφίχθη από τη Θεσσαλονίκη ο γιος του δράστη, ο οποίος επεχείρησε να προλάβει το περιστατικό, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Εκείνος, μάλιστα, ήταν αυτός που αφόπλισε τον πατέρα του μετά το περιστατικό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε, ο συνήγορος του φερόμενου ως δράστη, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό.

Επιπροσθέτως, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Τέλος, ο 65χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

«Η κακιά η ώρα φταίει...», λέει ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας [βίντεο] | iefimerida.gr 1
«Η κακιά η ώρα φταίει...», λέει ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Πηγή πληροφοριών & Φωτό: tvstar.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερέτρια δολοφόνος απολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ