Αννα Τσάπμαν: Η σέξι κατάσκοπος καλεί τη Μόσχα να βυθίσει τα νέα βρετανικά αεροπλανοφόρα - iefimerida.gr

Αννα Τσάπμαν: Η σέξι κατάσκοπος καλεί τη Μόσχα να βυθίσει τα νέα βρετανικά αεροπλανοφόρα

H Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να βυθίσει τα δύο νέα υπερσύγχρονα αεροπλανοφόρα της Βρετανίας κάλεσε η Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν τη χώρα της σε περίπτωση που η σύρραξη στη Συρία πυροδοτήσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η σέξι κοκκινομάλα πρώην πράκτορας υποστήριξε ότι από τους πρώτους στόχους που θα πρέπει να πλήξει η πολεμική μηχανή του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι το αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth και το «αδελφό» του HMS Prince of WALES, αλλά και το Λονδίνο.

Ενώ εκτόξευσε ειρωνικά βέλη κατά της πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζα Μέι «που ονειρεύεται να γίνει “Σιδηρά Κυρία” αλλά Μάργκαρετ Θάτσερ» και κατά του επικεφαλής του Φόριν Όφις, Μπόρις Τζόνσον.

«Российский режим» покрыт кровью невинных сирийских детей» - это слова представителя США Никки Хейли на заседании Совета Безопасности ООН. Военное столкновение России и США в Сирии становится все более вероятным. Я хотела бы заметить, что эта эскалация началась вовсе не в Сирии. Ее корни берут начало в британском городе Солсбери – еще с начала марта. И бензин в этот костер российско-американского противостояния подливает один британский «джентльмен» с растрепанной прической и одна дама, которой не дают покоя лавры «Железной леди» Маргарет Тэтчер. Я считаю, что если, не дай Бог, произойдет прямое военное столкновение России и США в Сирии, то наш ответ должен быть направлен не только на американские корабли и самолеты. Британцы не так давно спустили на воду пару новых авианосцев. Думаю, если вдруг с ними случится неприятность в виде ухода на дно, английская «аристократия» начнет стремительно приходить в себя. #лицемерие #терезамэй #цинизм #борисджонсон #разделяйивластвуй #голубаякровь #провокация #нетвойне #карибскийкризис

A post shared by АННА ЧАПМАН / ANNA CHAPMAN (@anya.chapman) on Apr 10, 2018 at 5:45am PDT

«Αν, Θεός φυλάξει, υπάρξει ανοικτή στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ στη Συρία οι επιθέσεις δεν θα πρέπει να στοχεύσουν μόνον Αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη. Οι Βρετανοί καθέλκυσαν πρόσφατα δύο νέα πολεμικά πλοία, αεροπλανοφόρα. Νομίζω ότι αν τους συμβεί κάτι δυσάρεστο, όπως το να καταλήξουν στο βυθό, η βρετανική “αριστοκρατία” θα έλθει πολύ γρήγορα στα συγκαλά της».

Αννα Τσάπμαν: Η σέξι κατάσκοπος καλεί τη Μόσχα να βυθίσει τα νέα βρετανικά αεροπλανοφόρα  | iefimerida.gr 0

Η Τσάπμαν -οι τολμηρές φωτογραφίσεις της οποίας για περιοδικά της χάρισαν το παρατσούκλι «πράκτορας 90-60-90» για τις καμπύλες της, υποστήριξε ότι προβοκάτορες από τη Δύση «βάζουν τα δυνατά τους για να αναγκάσουν τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει κάπου τη στρατιωτική της δύναμη – στην ανατολική Ουκρανία, το Λονδίνο, τη Συρία». Και έστρεψε τα βέλη της στην Τεράζα Μέι και τον Μπόρις Τζόνσον θεωρώντας ότι αποτελούν την αιχμή του δόρατος μιας νέας μεγάλης δυτικής εκστρατείας κατά της πατρίδας της.

Αννα Τσάπμαν: Η σέξι κατάσκοπος καλεί τη Μόσχα να βυθίσει τα νέα βρετανικά αεροπλανοφόρα  | iefimerida.gr 1

Η Μόσχα παρουσιάζεται «σαν να έχει τα χέρια της λερωμένα από το αίμα αθώων παιδιών στη Συρία», που επλήγησαν από χημικά όπλα, είπε. «Θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτή η κλιμάκωση δεν άρχισε στη Συρία», έγραψε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας την υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του Γιούλια. «Οι ρίζες της βρίσκονται στη βρετανική πόλη του Σάλσμπερι στις αρχές Μαρτίου. Και το λάδι στη φωτιά της ρωσο-αμερικανικής αντιπαράθεσης το ρίχνει ένας Βρετανός “τζέντλεμαν” με την περίεργη κώμη και μια γυναίκα που ονειρεύεται να γίνει “Σιδηρά Κυρία” αλά Μάργκαρετ Θάτσερ».

Αννα Τσάπμαν: Η σέξι κατάσκοπος καλεί τη Μόσχα να βυθίσει τα νέα βρετανικά αεροπλανοφόρα  | iefimerida.gr 2

Ένθερμη οπαδός του Πούτιν η Τσάπμαν είχε απελαθεί από τις ΗΠΑ και επέστρεψε στην πατρίδα της στο πλαίσιο ανταλλαγής κατασκόπων, μεταξύ των οποίων και ο Σεργκέι Σκρίπαλ, που είχε καταδικαστεί από ρωσικό δικαστήριο επειδή διενεργούσε κατασκοπεία υπέρ των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών».

Αννα Τσάπμαν: Η σέξι κατάσκοπος καλεί τη Μόσχα να βυθίσει τα νέα βρετανικά αεροπλανοφόρα  | iefimerida.gr 3

Σε προηγούμενη ανάρτησή της η γοητευτική πρώην κατάσκοπος χαρακτήρισε «προδότη» τον Σκρίπαλ και τώρα υποστηρίζει είναι σε εξέλιξη μια εκστρατεία υπονόμευσης της χώρας της από τη Δύση, προειδοποιώντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «ωθείται σε μια ανοικτή στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία». Αναφορικά με την καταγγελλόμενη επίθεση με χημικά όπλα στη Ντούμα της Ανατολικής Γούτα στη Συρία, υποστήριξε ότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έσπευσε «να κατηγορήσει ευθέως τη Ρωσία ως χώρα που προστατεύει το “εγκληματικό καθεστώς” στη Δαμασκό. Η Ουάσιγκτον σε συντονισμό με το Λονδίνο κάνουν ό,τι μπορούν για να απονομιμοποιήσουν τις ενέργειας [της Ρωσίας] στη Συρία και την ισχύ της χώρας μας γενικώς. Αλλά πιθανότατα οι κινήσεις αυτές δεν στρέφονται μόνον εναντίον μας, αλλά και κατά του ίδιου του Τραμπ. Είναι σοβαρό λάθος να θεωρούμε ότι ο Τραμπ ελέγχει όλες τις εχθρικές, αντιρωσικές προκλήσεις».

Αννα Τσάπμαν: Η σέξι κατάσκοπος καλεί τη Μόσχα να βυθίσει τα νέα βρετανικά αεροπλανοφόρα  | iefimerida.gr 4

Μετά την επιστροφή της στη χώρα της η Τσάπμαν ακολουθεί καριέρα παρουσιάστριας, ενώ έχει και δικές της μπουτίκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ